Bedbodems: Perfect slapen zonder rugpijn

Beste beddenbodems

Ben je op zoek naar een hoogwaardige lattenbodem om je nachtrust te verbeteren? Sleeptherapy biedt een reeks duurzame en comfortabele opties om uit te kiezen. Investeer in een lattenbodem die je goed ondersteunt en het algehele comfort van je bed vergroot. Wij komen gratis bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek & demonstratie.

Lattenbodem voor bed
multi lattenbodem voor bed

De Sleeptherapy multi-lattenbodem

De ene lattenbodem is de andere niet, dat ziet u meteen wanneer u een eerste blik werpt op de Sleeptherapy multi-lattenbodem. Bestaande uit 42 afgeronde latten, afgewerkt in meerdere lagen beuk, vormt deze lattenbodem een prima ondersteuning voor uw matras. Hoofd- en voeteneinde zijn afgewerkt met een steunbalk en de lumbale zone, met 4×3 latten, is supplementair verstevigd voor een optimaal draagcomfort. Verkrijgbaar met of zonder pootjes, in vaste en manueel of elektrisch verstelbare variant. Totaalhoogte (zonder pootjes) 12 cm.

Vrijblijvende aanvraag >

multiflex bodem voor bed

De Sleeptherapy multiflex bodem

Hoogtechnologisch vernuft en een ongeëvenaarde drukverdeling, deze bedbodem heeft het allemaal. De Sleeptherapy multiflex bodem is volledig opgebouwd uit beweegbare plaatjes die individueel iedere lichaamsbeweging volgen en opvangen. Zo slaapt u steeds met een rechte wervelkolom, ongeacht uw slaaphouding, en wordt de slijtage van de tussenwervels aanzienlijk vertraagd. De multiflex bodem wordt ten stelligste aangeraden bij medische aandoeningen als bijvoorbeeld rugpijn, gewrichtspijn, artrose of reuma.

Vrijblijvende aanvraag >

Lattenbodem bed advies

Waarom de beste lattenbodem of bedbodem kopen ?

Een goede lattenbodem of bedbodem is een belangrijke investering omdat hij de kwaliteit van uw slaap aanzienlijk kan beïnvloeden.

Een lattenbodem ondersteunt uw matras, die op zijn beurt uw lichaam ondersteunt terwijl u slaapt. Een te zachte, te harde of onvoldoende ondersteunde lattenbodem kan ongemak veroorzaken en zelfs rug- of nekpijn veroorzaken of verergeren.

Bovendien kan een goede lattenbodem helpen de levensduur van uw matras te verlengen door het een stabiele, gelijkmatige ondersteuning te bieden.

Ten slotte kan een lattenbodem die gemaakt is van hoogwaardige materialen en die goed gemaakt is, de algehele esthetiek van uw slaapkamer verbeteren en er een aangenamere plaats van maken om uw tijd door te brengen.

Bedbodems advies