Beste matrassen met medische kwaliteiten: prijzen

Unieke matras tegen rugpijn, nekpijn, en meer

Ben je op zoek naar de beste matras met medische kwaliteiten? Wij ontwikkelen, samen met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen voor rugpijn, rugklachten, nekpijn, hernia, … Je slaapt thuis zoals op hotel. Wij kunnen gratis bij je langskomen zodat je alle matrassen kan testen.

Geniet nog deze maand van onze verlengde beurscondities met mooie kortingen op onze beste matrassen (mét gratis testen, plaatsing en levering). Interesse?


Matras prijzen en modellen: offerte (+korting):

Stap 1 van 2

Batibouw korting Sleeptherapy matrassen
Sleeptherapy review beoordeling

Vorig jaar hebben we een nieuwe matras en boxspring gekocht. We hoeven niet meer naar een hotel voor een goede nachtrust, want nu slapen we beter dan in een hotel. De service is top! De installatie is top! Kortom: een aanrader! Jo en Kelly, Liedekerke


Matras van Sleeptherapy voor rugpijn, medische matrassen

Beste matras voor rugpijn kopen

Dankzij onze matrassen van bovenstaande kwaliteit kunt u afkomen van veel voorkomende problemen, zoals rugpijn, lage rugpijn, nekpijn of nekpijn, heuppijn, ook in combinatie met artritispijn, reuma, fibromyalgie, artrose of artritis.

Kies daarom ook voor een medische matras of een ergonomische matras van Sleeptherapy.

De beste matrassen met medische eigenschappen: 100% perfect voor onder meer rugpijn, nekpijn, schouderpijn, lage rugpijn, nekklachten, pijnlijke rug, buikslapers, zijslapers, pijnlijke spieren …

Sleeptherapy matras boxspring bed

Sleeptherapy – medische matrassen

100% slaapcomfort, met gratis individueel advies van fysiotherapeuten en slaapexperts.

We slapen allemaal 1/3 van ons leven. Dat is gemiddeld zo’n 8 uur per dag. En toch besteden we niet genoeg aandacht aan deze vitale vorm van rust en herstel voor ons lichaam en onze geest.

Bij Sleeptherapy hebben we gekozen voor een persoonlijke aanpak: bij ons koopt u niet zomaar snel online een matras. Nee: wij nemen de tijd om uw persoonlijke slaapproblemen (zoals rugproblemen, nekpijn, schouderklachten, …) grondig te begrijpen en stellen op basis van onze kennis de beste matras voor u voor.


Sleeptherapy review Hermans
Sleeptherapy reviews klanten

Een tevreden klant van Sleeptherapy

“Mijn gezin en ik zijn nu al meer dan 12 jaar klant bij Sleeptherapy en we kunnen niet gelukkiger zijn.

We begonnen met een nieuwe matras die ongelooflijk comfortabel was en veel ondersteuning bood. We waren zo blij met de resultaten dat, toen het tijd werd om een volledig boxspringbed te kopen, we er niet aan twijfelden dat Sleeptherapy de juiste keuze was.

Ons nieuw bed is fantastisch! Hij is nog comfortabeler dan ons vorig bed en biedt een ongelooflijke ondersteuning voor onze rug. Het vakmanschap is ook eersteklas – het voelt stevig en duurzaam aan.

Wij kunnen Sleeptherapy zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsbed. Zij onderscheiden zich echt van de massa … “

Sleeptherapy matrassen en bedden

Belgisch familiebedrijf in matrassen

Sleeptherapy, is een 2e generatie Belgisch familiebedrijf met ruim 35 jaar expertise in slaapcomfort.

Met Sleeptherapy kiest u voor kwaliteit van eigen bodem: van ontwerp en ontwikkeling tot productie in onze eigen werkplaatsen. Als familiebedrijf hebben wij meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ergonomisch slaapcomfort, lang voordat ook massaproducenten hun oog lieten vallen op dit marktsegment.

Als ervaren familiebedrijf ontwikkelen en produceren wij in samenwerking met fysiotherapeuten en osteopaten de beste matrassen (waaronder de beste medische matrassen, ergonomische matrassen, onderrug matrassen en orthopedische matrassen voor jong en oud) en de beste bedden voor rugklachten in België.


Beste bed voor rugklachten aan huis

Mobiele showroom aan huis : gratis matras testen

Omdat wij er bij Sleeptherapy alles aan doen om u als klant tevreden te stellen en de perfecte oplossing te vinden voor uw slaapsituatie en persoonlijke klachten, hebben wij onze unieke mobiele showroom ontwikkeld.

Een mobiele showroom, uitgerust als een mobiele slaapkamer, komt op afspraak bij u thuis en onze ervaren slaapexpert adviseert u over al onze oplossingen met een 100% persoonlijke aanpak en analyse.

Natuurlijk kunt u de verschillende soorten matrassen uitgebreid uitproberen en een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de uitvoeringen en accessoires: orthopedische matrassen, medische matrassen, ergonomische matrassen en meer.

medische matras luxe hotel

Betere nachtrust? Slaap op de beste matras

Uw slaap is een persoonlijke zaak, bepaald door uw voorkeuren, uw lichaamsbouw en eventuele lichamelijke kwalen (rugpijn, nekpijn, rugpijn, reuma, fibromyalgie, pijn in de onderrug, …). De matrassen van Sleeptherapy, die in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en osteopaten zijn ontwikkeld, bieden een optimale ondersteuning voor het lichaam, ongeacht uw slaaphouding.

De uitgekiende structuur van een matras vermindert de drukpunten, wat onder meer rugpijn en nekpijn tegengaat en uw bloedcirculatie bevordert. Het resultaat? Slapeloosheid en vermoeidheid behoren tot het verleden en u wordt dag na dag uitgeruster wakker, zonder pijnlijke spieren of pijnlijke gewrichten, volledig ontspannen en vrij van stress.

Ontdek ons ruim assortiment van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden.


Sleeptherapy slaapadvies bed matras

Focus op een goede slaaphygiëne

Sleeptherapy richt zich ook op een goede slaaphygiëne. Al onze matrassen zijn gemakkelijk te onderhouden, en worden geleverd met een afneembare matrashoes die kan worden gewassen. De hoezen zijn ook behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.

Verkrijgbaar in vijf varianten, elk met zijn eigen specifieke voordelen en samenstelling, vindt u ongetwijfeld iets van uw gading in het Sleeptherapy assortiment, dat in alle standaardmaten en ook op maat verkrijgbaar is.

Onze Slaaptherapie experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, met een persoonlijke aanpak.

Contacteer ons voor een gratis bezoek bij u thuis met onze mobiele showroom. Of vraag meer informatie aan. We helpen u heel graag verder.


Ben je op zoek naar de beste matras met medische kwaliteiten?

Wij ontwikkelen, samen met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen voor rugpijn, rugklachten, nekpijn, hernia en andere problemen.

Unieke kortingen deze maand.

Doe hier snel uw aanvraag voor onze matras prijzen, inclusief advies.

Sleeptherapy matras zones van pijn Beste bed voor rugklachten
beste matras tegen rugpijn testen