Boxspring bed voor rugpijn

Optimaal slapen met onze boxspring bed voor rugpijn

Boxspring bed voor rugpijn ? Als u last heeft van rugpijn en behoefte heeft aan een goede nachtrust, zijn onze boxspring bedden de perfecte oplossing voor u.

Onze bedden zijn ontworpen om uitstekende ondersteuning en comfort te bieden, zodat u uitgerust en verjongd wakker wordt.

En met zoveel opties en modellen om uit te kiezen, vindt u zeker het perfecte bed voor uw behoeften.

Vul ons formulier in om meer te weten te komen over onze prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies over hoe u uw slaap kunt verbeteren.

We weten hoe belangrijk het is om de juiste slaapoplossing te vinden, en ons team van experts is erop gericht u te helpen de beste nachtrust van uw leven te krijgen.

Wacht niet – begin uw reis naar een optimale slaap met Sleeptherapy vandaag nog.

Boxspring bed voor rugpijn

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de gezondheid en het welzijn. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om de beste matrassen en boxsprings te leveren voor mensen met medische aandoeningen, vooral voor mensen met rugpijn. Onze medische matrassen en bedden zijn ontworpen om maximale ondersteuning en comfort te bieden, zodat u ’s nachts goed kunt slapen en fris en pijnvrij wakker wordt.

Onze boxspring bed voor rugpijn zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie om drukpunten te verlichten en optimale ondersteuning van de wervelkolom te bieden. Ons assortiment medische matrassen en bedden is geschikt voor verschillende aandoeningen zoals fibromyalgie, slapeloosheid, hernia en artrose. Wij bieden ook de beste lattenbodems die met onze matrassen kunnen worden gecombineerd om het beste uit uw bed te halen. Onze deskundige fysiotherapeuten staan altijd klaar met advies en ondersteuning om u te helpen het perfecte bed en matras voor uw behoeften te vinden.

 • Zeg vaarwel tegen rugpijn en geniet van een rustgevende nachtrust met Sleeptherapy’s boxspring bed voor rugpijn.
 • Ons assortiment medische matrassen en bedden biedt uitstekende ondersteuning en comfort, zodat u fris en vol energie wakker wordt.
 • Ons toegewijde team van fysiotherapeuten kan u helpen het perfecte bed en matras te kiezen dat past bij uw individuele behoeften.
 • Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze experts neemt binnenkort contact met u op.
boxspring bed voor rugpijn

10 Verrassende voordelen van investeren in een kwaliteits boxspring bed voor rugpijn

Als u kampt met rugpijn, weet u hoezeer deze uw dagelijks leven kan beïnvloeden. Ze kunnen uw slaap verstoren, uw beweging beperken en het moeilijk maken om activiteiten te ondernemen waar u ooit van hield. Bij Sleeptherapy zijn we gespecialiseerd in het helpen van mensen met rugpijn door boxspringbedden van hoge kwaliteit te leveren. Hier zijn tien verrassende voordelen van een investering in een van onze boxspring bed voor rugpijn:

Superieure ondersteuning

Onze boxspringbedden zijn ontworpen om superieure ondersteuning te bieden en een gezonde uitlijning van de wervelkolom te bevorderen. Dit helpt de druk op de rug te verminderen en de pijn te verlichten.

Aanpasbaar comfort

We weten dat iedereen individuele slaapbehoeften heeft. Daarom kunt u kiezen uit verschillende comfortopties, waaronder verschillende niveaus van stevigheid en ondersteuning.

Drukverlaging | boxspring bed voor rugpijn

Onze boxspringbedden zijn ontworpen om het gewicht gelijkmatig over het matras te verdelen, waardoor de druk op drukpunten wordt verminderd. Dit kan rugpijn verlichten en de slaap verbeteren.

Duurzaamheid

Onze boxsprings zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw bed jarenlang comfort en verlichting biedt.

Reduceerde bewegingsoverdracht

Als u uw bed deelt met een partner, weet u dat beweging uw slaap kan verstoren. Onze boxsprings zijn ontworpen om de bewegingsoverdracht te verminderen, zodat u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.

Verbeterde slaapkwaliteit

Een comfortabel, ondersteunend bed kan het verschil maken voor een goede nachtrust. Onze boxspringbedden zorgen voor een rustgevende, verfrissende nachtrust.

Verminderde stress

Chronische pijn kan zowel fysiek als mentaal uitputtend zijn. Onze boxsprings zijn ontworpen om stress te verminderen door ontspanning en comfort.

Verbeterde algemene gezondheid

Wanneer u investeert in een kwaliteitsboxspring, investeert u in uw algehele gezondheid. Door pijn te verminderen en rustgevende slaap te bevorderen, kunt u genieten van een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Beter humeur

Wanneer u uitgerust en comfortabel bent, heeft u meer kans op een goed humeur. Als u investeert in een boxspring, wordt u fris wakker en bent u klaar om de dag aan te pakken.

Besparing op lange termijn

Investeren in een kwaliteitsboxspring is een slimme investering op lange termijn. Op de lange termijn bespaart u geld omdat u uw matras niet vaak hoeft te vervangen of dure medische behandelingen voor rugpijn nodig hebt.


5 Boxspring bedden – waar moet u op letten bij rugpijn

Als eigenaars van Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is om uitgerust en verjongd wakker te worden. Maar voor mensen die kampen met rugpijn kan een goede nachtrust een echte uitdaging zijn. Daarom adviseren wij te investeren in een hoogwaardige boxspring die speciaal is ontworpen om het ongemak te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren. In dit artikel bespreken we de top 5 kenmerken van boxsprings waarop u moet letten als u last heeft van rugpijn.

Dragend matras

De belangrijkste eigenschap waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een boxspring bed voor rugpijn is de matras. Een ondersteunend matras is cruciaal om het ongemak te verminderen en een gezonde slaap te bevorderen. Zoek een matras dat zich naar uw lichaam vormt en u ondersteunt waar u dat het meest nodig hebt. Matrassen van traagschuim zijn een populaire keuze voor mensen met rugpijn omdat ze zich naar het lichaam vormen voor ultieme ondersteuning en comfort.

Verstelbare lattenbodem

Een verstelbare lattenbodem is een ander belangrijk kenmerk waarop u moet letten bij de aankoop van een boxspring bed voor rugpijn. Deze lattenbodems kunnen worden versteld om het hoofd- en voeteneinde van het bed hoger of lager te zetten, wat het ongemak en de druk op de wervelkolom kan verminderen. Bovendien kan een verstelbare bodem de bloedsomloop bevorderen en snurken verminderen voor een betere nachtrust.

Sterkte

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een boxspring bed voor rugpijn is de stevigheid van het matras. Een te zacht bed kan ervoor zorgen dat de wervelkolom in elkaar zakt, wat leidt tot ongemak en pijn. Aan de andere kant kan een te harde matras druk uitoefenen op de drukpunten van het lichaam, waardoor stijfheid en pijn ontstaan. Bij de keuze van de hardheid van een matras is het belangrijk een evenwicht te vinden tussen ondersteuning en comfort.

Kussencomfort

Een pillowtop matras kan een goede keuze zijn voor mensen met rugpijn, omdat het een extra laag demping en comfort biedt. Zorg ervoor dat het matras zacht en pluche is, maar toch de nodige ondersteuning en duurzaamheid biedt om het ongemak tijdens de nacht te verlichten.

Ademende stof

Kijk bij het kiezen van een product om rugpijn te verlichten ook naar de stof van het matras en de boxspring. Een ademende stof kan de lichaamstemperatuur helpen reguleren en het zweten verminderen, wat resulteert in een koelere, comfortabelere slaapomgeving. Bovendien kan een ademende stof helpen het risico op allergieën en huidirritatie te verminderen, waardoor u over het algemeen gezonder slaapt.

 • Sleeptherapy biedt een assortiment boxspringbedden en matrassen van hoge kwaliteit om rugpijn te verlichten en een gezonde slaap te bevorderen.
 • Onze matrassen van traagschuim vormen zich naar het lichaam voor optimale ondersteuning en comfort, terwijl onze verstelbare lattenbodems u in staat stellen uw slaapervaring te personaliseren.
 • We bieden verschillende hardheidsniveaus en kussenopties, zodat elke klant het perfecte bed vindt voor zijn individuele behoeften.
 • Bovendien zorgen onze ademende stoffen voor een koelere, meer comfortabele slaapomgeving die het risico op allergieën en huidirritatie vermindert.
 • Neem vandaag nog contact op met Sleeptherapy voor een gratis adviesgesprek om uw ideale boxspring bed voor rugpijn te vinden.

7 Tips voor het kiezen van de perfecte boxspring bed voor rugpijn

Als eigenaars van Sleeptherapy weten wij hoe belangrijk een goede nachtrust is, vooral voor mensen met rugpijn. Wij bieden hoogwaardige matrassen en boxspring bedden voor particulieren en hotels, die door hun medische eigenschappen perfect zijn voor mensen met verschillende gezondheidsproblemen.

Als u op zoek bent naar een boxspringbed voor uw rugpijn, zijn hier zeven tips om te overwegen:

het kiezen van de hardheidsgraad | boxspring bed voor rugpijn

De hardheid van een matras of boxspring is cruciaal voor de ondersteuning van uw rug en de verlichting van drukpunten. Als het te zacht is, zal uw wervelkolom zich niet goed kunnen richten, terwijl een te stevig bed druk kan uitoefenen op gevoelige gebieden. Zoek een evenwicht dat comfortabel is voor uw lichaam.

Kijk naar een goede ondersteuning

Een boxspringbed moet goed ondersteund worden, vooral als u last heeft van rugpijn. Zorg ervoor dat het bed een stevige basis heeft, zoals een stevige lattenbodem of een lattenbodem. Zo wordt uw wervelkolom voldoende ondersteund.

Test het bed in de winkel

Online winkelen kan handig zijn, maar als het gaat om een boxspring bed voor rugpijn, is het belangrijk om het persoonlijk te testen. Bezoek een winkel en breng wat tijd door op verschillende bedden, rekening houdend met uw gebruikelijke slaaphouding.

Test de duurzaamheid

Een boxspring is een investering, dus zorg ervoor dat hij lang meegaat. Zoek naar een lange levensduur en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen veelvuldig gebruik.

Let op de temperatuurregeling

Mensen met rugpijn kunnen zich ongemakkelijk voelen als hun matras of boxspring bed warmte vasthoudt. Zoek naar bedden met temperatuurregulerende technologie om u te helpen uw lichaamstemperatuur tijdens de nacht te regelen.

Rekening houden met uw lichaamstype

Uw lichaamstype kan van grote invloed zijn op de effectiviteit van een boxspring om uw rugpijn te verlichten. Mensen met een groter postuur hebben bijvoorbeeld een bed nodig dat hun gewicht kan dragen. Houd rekening met uw gewicht en lengte bij het kiezen van een bed.

Overleg met een slaapspecialist

Het vinden van het perfecte boxspringbed voor uw rugpijn kan overweldigend zijn, maar u hoeft het niet alleen te doen. Raadpleeg een slaapspecialist die u persoonlijke aanbevelingen en advies op maat kan geven.

Conclusie | boxspring bed voor rugpijn

Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan boxspring bedden om aan al uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Met onze expertise en streven naar kwaliteit kunnen wij u helpen het perfecte boxspring bed voor rugpijn te vinden en uw algehele slaapkwaliteit te verbeteren.

Boxspring bed voor rugpijn

FAQs over boxspring bedden bij rugpijn

Sleeptherapy is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden voor mensen met medische aandoeningen zoals rug-, nek- en schouderpijn. Het is bewezen dat onze medische matrassen ongemak en pijn verlichten, zodat u ’s nachts beter kunt slapen. In dit artikel beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over boxspring bed voor rugpijn.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een bed met een ondersteunende basis met ingebouwde veren. Het ontwerp van een boxspringbed zorgt voor een comfortabele nachtrust die rugpijn en andere gerelateerde aandoeningen verlicht.

Hoe helpt een boxspring bed voor rugpijn?

Boxspringbedden zijn ontworpen om steun en comfort te bieden, de rustgevende slaap te bevorderen en de druk op uw rug en gewrichten te verminderen. De binnenvering absorbeert het gewicht van uw lichaam en geeft u een kussen, zodat uw rugspieren minder worden belast en ontlast.

Zijn boxspringbedden geschikt voor mensen met chronische rugpijn?

Ja. Cliënten met chronische rugpijn hebben veel baat gehad bij boxspringbedden. Het ondersteunende frame van het bed in combinatie met de spiralen van de veren helpen de rug te ontlasten, wat resulteert in minder pijn en een betere kwaliteit van de slaap.

Welk type boxspringbed moet ik kiezen voor verlichting van rugpijn? | boxspring bed voor rugpijn

Er is niet één boxspring die geschikt is voor alle mensen met rugpijn. Iedereen heeft andere behoeften, afhankelijk van de ernst van de rugpijn. Sleeptherapy biedt een scala aan boxspring bedden met verschillende hardheidsgraden, maten en materialen om ervoor te zorgen dat u de perfecte pasvorm heeft.

Kan een boxspringbed helpen bij wervelkolomstenose?

Ja. De ondersteunende structuur van een boxspringbed helpt de druk op het ruggenmerg, die kan leiden tot wervelkanaalvernauwing, te verminderen. Het ontwerp van het bed helpt de druk op de wervelkolom te verlichten en creëert een comfortabele slaapomgeving die een goede nachtrust bevordert.

Hoe lang kan ik verwachten dat een boxspringbed meegaat? | boxspring bed voor rugpijn

Gemiddeld gaan boxsprings zo’n vijf tot tien jaar mee, afhankelijk van gebruik en verzorging. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen Sleeptherapy boxspringbedden echter wel 20 jaar meegaan.

Kan ik een boxspringbed uitproberen voordat ik het aanschaf? | boxspring bed voor rugpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat onze klanten verschillende behoeften hebben. Daarom bieden wij een gratis adviesservice en komt onze mobiele showroom naar u toe. Onze slaapexperts en fysiotherapeuten geven gratis deskundig advies met tips over het kiezen van het juiste bed, de perfecte pasvorm en de prijzen. Wij vinden dat iedereen de luxe van een goede nachtrust verdient.

Wat maakt de Sleeptherapy boxspring de beste optie voor mensen met rugpijn?

Onze boxspring is speciaal ontworpen en ontwikkeld om mensen met rugklachten optimaal te ondersteunen. Het beschikt over een unieke combinatie van speciale veren en een zacht, maar ondersteunend matras die naadloos samenwerken om de druk op uw wervelkolom te verminderen en een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen.

Bovendien is onze boxspring gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als slijtvast zijn, zodat u jarenlang kunt genieten van een ongeëvenaarde slaapervaring.

Hoe helpt Sleeptherapy’s boxspring bed rugpijn te verlichten?

Ons boxspring bed is ontworpen om uw lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen, waardoor de druk op uw wervelkolom wordt verminderd en uw rug extra wordt ondersteund.

De speciale veren in het bed werken samen met de matrassen om het gewicht te absorberen, zodat uw rug, nek en schouders volledig worden ondersteund, waardoor de symptomen van rugpijn verminderen. Bovendien bevordert ons boxspring bed de juiste uitlijning van de wervelkolom, zodat u fris en pijnvrij wakker wordt.

Is Sleeptherapy’s boxspring geschikt voor mensen van alle leeftijden en maten met rugpijn?

Ja, onze boxspring is geschikt voor mensen van alle leeftijden en maten met rugklachten. De speciale veren in het bed comprimeren en zetten uit volgens de gewichtsverdeling, waardoor het bed zich aanpast aan de vorm en grootte van de persoon die erop ligt.

Bovendien worden onze boxspringbedden gemaakt in verschillende maten, waaronder tweepersoons-, tweepersoons- en kingsize bedden, zodat er altijd een bed is dat bij iedereen past. Met de juiste hoeveelheid stevigheid en comfort is onze boxspring bewezen een geweldige ervaring voor mensen die last hebben van rugpijn.

Boxspring bed voor rugpijn

Boxspring bed voor rugpijn kopen

Bij Sleeptherapy streven we ernaar onze klanten het grootste comfort te bieden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat aan hun gezondheidsbehoeften wordt voldaan. Onze boxspring bed voor rugpijn zijn medisch ontworpen om problemen zoals nekpijn, schouderpijn en hernia’s te verlichten. Onze offerte van zeer gespecialiseerde matrassen zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften zoals fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, hyperaciditeit, reuma, heuppijn en spit. Ons team van ervaren fysiotherapeuten en slaapexperts heeft een ongeëvenaarde expertise op dit gebied en biedt u het beste advies en de beste service.

Wij zijn er trots op de beste lattenbodems uit de industrie aan te bieden als aanvulling op uw boxspring bedden, die uitstekende ondersteuning en extra genezende voordelen bieden. Onze mobiele showroom komt bij u thuis voor een gratis advies en de mogelijkheid om producten te testen voordat u ze aankoopt, om er zeker van te zijn dat ze perfect passen in uw huis of hotel. Met onze boxspring bed voor rugpijn kunt u zich verheugen op een gezonde, ongemakkelijke slaap en fris en verjongd wakker worden.

 • Slaap lekker met onze boxspring bedden en lattenbodems van medische kwaliteit.
 • Zeg vaarwel tegen rugpijn, nekpijn en schouderpijn
 • Ervaar het comfort en de gezondheidsvoordelen van onze matrassen van medische kwaliteit
 • Krijg deskundig advies van ons team van ervaren fysiotherapeuten en slaapexperts

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een van onze deskundig ontworpen boxspring bedden? Laat dan op deze pagina uw contactgegevens achter en ons team maakt een afspraak met u voor een adviesgesprek. Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en diensten.


Boxspring bed | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Boxspring bed voor rugpijn