Boxsprings – beste boxspring bed met advies

Beste boxsprings – ruim gamma !

Ben je op zoek naar een nieuw boxspring bed om je nachtrust te verbeteren? Sleeptherapy biedt een reeks duurzame en comfortabele opties om uit te kiezen. Investeer in een boxspring die je goed ondersteunt en het algehele comfort van je bed vergroot. Wij komen gratis bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek & demonstratie.

boxspring bed kopen prijs
Sleeptherapy matras boxspring bed korting
Boxspring
Boxspring bed

Sleeptherapy boxsprings

De luxe en het comfort van een 5-sterren hotel met de Sleeptherapy boxspring.

review stars

Sluit u geen compromissen op het vlak van comfort en geniet een luxe uitstraling uw voorkeur? Dan zijn onze Sleeptherapy boxsprings de ideale match voor u.

Anders dan bij bijvoorbeeld een klassieke lattenbodem, wordt bij een Sleeptherapy boxspring de Sleeptherapy matras ondersteund door een bedbodem opgebouwd uit individueel verpakte pocketveren die de contouren van het lichaam optimaal volgen en pijnlijke drukpunten nog efficiënter vermijden. Zo ervaart u het ongeëvenaarde 5-sterren slaapcomfort van de beste hotels bij u thuis, nacht na nacht.

Vrijblijvende aanvraag >

Boxspring bedden van Sleeptherapy voor rugpijn

Boxspring bedden

Laat uw verbeelding de vrije loop en stel uw Sleeptherapy boxspring volledig zelf samen. Kies uit een ruim assortiment aan hoofdborden, pootjes, stoffen of (kunst)leders. Klassiek of modern, u stemt uw Sleeptherapy boxspring af op uw interieur en maakt er dé eye-catcher in uw slaapkamer van. Opteer voor de (elektrisch) verstelbare variant en transformeer uw Sleeptherapy boxspring tot uw favoriete plek in huis om te cocoonen.

Afmetingen die afwijken van standaardmaten of een afwerking in bijvoorbeeld een door u geleverde stof? Ook dit vormt voor onze Belgische ateliers geen enkel probleem. Alles wordt piekfijn afgewerkt volgens uw wensen en verwachtingen, dat is onze kwaliteitsgarantie.

Vrijblijvende boxspring aanvraag >

Een boxspring kopen ?

Een goede boxspring kan een belangrijke rol spelen in het algehele comfort en de ondersteuning van uw matras. Het kan ook de levensduur van uw matras verlengen door een stabiele en gelijkmatige basis te bieden.

Hieronder volgen enkele belangrijke voordelen van een investering in een goed boxspringbed:

  • Betere ondersteuning: een boxspring helpt het gewicht van uw lichaam gelijkmatig over de matras te verdelen, wat doorhangen kan helpen voorkomen en een betere ondersteuning biedt.
  • Meer comfort: Een boxspringbed kan helpen schokken te absorberen en bewegingsoverdracht te verminderen, wat kan leiden tot een comfortabelere nachtrust.
  • Verlengt de levensduur van uw matras: Een boxspring biedt een stabiele basis voor uw matras, wat doorzakken kan voorkomen en de levensduur van uw matras kan verlengen.
  • Betere slaapkwaliteit: Een goede boxspring biedt een stabiele en comfortabele basis voor uw matras, waardoor uw algehele slaapkwaliteit verbetert.

Al met al is investeren in een goede boxspring een belangrijke overweging voor iedereen die het maximale uit zijn matras wil halen en zijn slaapkwaliteit wil verbeteren.

Wat is een boxspring?

Een boxspring bed is een type bedframe dat bestaat uit een stevig houten frame dat met stof is bekleed. Het is ontworpen om een stabiele en gelijkmatige basis voor een matras te bieden en kan de algemene ondersteuning en het comfort van het bed helpen verbeteren.

Hoe werkt een boxspring?

Een boxspring biedt een stabiele en gelijkmatige basis voor een matras. Het bestaat meestal uit een houten frame bedekt met stof en kan ook veren of spoelen hebben. De boxspring helpt het gewicht van uw lichaam gelijkmatig over de matras te verdelen, wat doorzakken voorkomt en een betere ondersteuning biedt.

Heb ik een boxspring nodig?

Of u al dan niet een boxspring nodig hebt, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en het type matras dat u hebt. Sommige mensen vinden dat een boxspring de juiste hoeveelheid steun en comfort biedt, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een ander type bedbodem. Als u een traditionele binnenvering-matras hebt, kan een boxspring een goede keuze zijn, omdat deze extra ondersteuning biedt en de levensduur van de matras verlengt.

Hoe lang gaat een boxspringbed mee?

De levensduur van een boxspring hangt af van de kwaliteit van de gebruikte materialen en het onderhoud. Een hoogwaardig boxspringbed kan vele jaren meegaan als het goed wordt onderhouden. Het is echter belangrijk te weten dat alle bedframes na verloop van tijd verslijten en mogelijk moeten worden vervangen.

Hoeveel kost een boxspring?

De kosten van een boxspring bed kunnen variëren afhankelijk van de grootte, het materiaal en de constructie van het bed. Het is belangrijk om bij het kiezen van een boxspring rekening te houden met uw budget en de specifieke eisen van uw matras.


Boxspring bed
Boxspring bed hotel
boxspring bed advies
Sleeptherapy Boxsprings
Boxspring bed kopen prijs