Matras tegen rugpijn

Ontdek het ultieme comfort met de Sleeptherapy onderrugmatras

Matras tegen rugpijn ? Ervaar de perfecte balans van ondersteuning en comfort met onze Sleeptherapy onderrug matrassen, ergonomisch ontworpen om drukpunten te verlichten en uitzonderlijke lendensteun te bieden.

Mis de kans niet om uw nachten te verbeteren en elke dag uitgerust wakker te worden.

Voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment Sleeptherapy-matrassen kunt u onderstaand formulier invullen.

 Ons toegewijde team van experts adviseert u graag persoonlijk over prijzen, modellen en opties op maat, zodat u verzekerd bent van een ongeëvenaarde slaapervaring.

Matras tegen rugpijn
Matras tegen rugpijn

sleeptherapy prijs offerte contact

Verlos uzelf van rugpijn met Sleeptherapy matrassen | Matras tegen rugpijn

Worstelt u met rugpijn? Wilt u ’s nachts goed slapen en fris en vol energie aan de dag beginnen?Dan is Sleeptherapy de perfecte oplossing voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van matrassen die zijn afgestemd op de behoeften van mensen met rugpijn. Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk het is om na een lange dag een comfortabele plek te hebben om uit te rusten en te ontspannen.

Onze matrassen zijn ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden en tegelijkertijd effectief drukpunten te verlichten. Dit helpt het ongemak veroorzaakt door rugpijn te verminderen en zorgt voor een betere kwaliteit van de slaap. Wij zetten ons in om hoogwaardige matrasoplossingen te bieden die een blijvende verlichting van rugpijn garanderen. Onze producten hebben unieke kenmerken zoals extra schuimlagen, verstelbare luchtkamers en ondersteunende veren voor extra comfort en ondersteuning.

Al onze producten kunnen worden aangepast aan het lichaamstype van de gebruiker, de slaaphouding en andere voorkeuren voor maximaal profijt. Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw rugpijn te verlichten, dan bent u bij Sleeptherapy aan het juiste adres!

Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en we nemen snel contact met u op!

Matras tegen rugpijn

Krijg de rustgevende slaap die u verdient: 6 betaalbare matrassen voor verlichting van rugpijn | Matras tegen rugpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om de juiste matras voor uw rugpijn te vinden. We hebben jarenlang verschillende matrassen onderzocht en getest om onze klanten de best mogelijke oplossingen voor hun individuele behoeften te bieden. Met onze selectie van zes betaalbare matrassen die speciaal zijn ontworpen om rugpijn te verlichten, kunt u de rustgevende slaap krijgen die u verdient zonder uw budget te overschrijden.

Wat is rugpijn? | Matras tegen rugpijn

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat wereldwijd een groot percentage van de mensen treft. Geschat wordt dat ongeveer 80% van de volwassenen op enig moment in hun leven last heeft van rugpijn. Dit type pijn kan sterk variëren in ernst en locatie, van licht ongemak tot ernstige chronische pijn. Het kan ook de dagelijkse activiteiten, zoals staan, lopen en buigen, hinderen en de slaapkwaliteit beïnvloeden omdat het moeilijk is om een comfortabele ligpositie te vinden. Onbehandeld kan rugpijn na verloop van tijd slopend worden.

De voordelen van de juiste matras voor uw rugpijn | Matras tegen rugpijn

Een matras die voldoende ondersteuning en comfort biedt, is essentieel om rugpijn te verminderen of te elimineren. De juiste matras moet demping en ondersteuning bieden waar dat nodig is om de druk op specifieke delen van het lichaam te verminderen, zoals de wervelkolom of de heupen, die bijzonder gevoelig zijn voor overbelasting en ongemak. Bovendien helpt een goed matras de wervelkolom tijdens de slaap beter te richten, zodat een slechte houding niet leidt tot extra belasting of ontstekingen tijdens de rust. Kortom, een geschikt matras voor uw specifieke behoeften kan een groot verschil maken bij het verminderen of wegnemen van rugpijnklachten.

Sleeptherapy’s assortiment betaalbare matrassen voor verlichting van rugpijn | Matras tegen rugpijn

Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan matrassen die speciaal zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden en tegelijkertijd de druk te verlichten op gebieden die gevoelig zijn voor pijn of spanning veroorzaakt door een slechte slaaphouding of uitlijningsproblemen. Onze selectie omvat zowel medische matrassen als boxsprings tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen iets kan vinden dat bij zijn of haar budget past. Hier zijn enkele van onze beste producten:

Het Memory Foam Core matras | Matras tegen rugpijn

Dit matras bestaat uit meerdere schuimlagen die voor demping zorgen en toch uitstekende ondersteuning bieden dankzij het ergonomische ontwerp. Het heeft ook geventileerde koelzones aan elke kant van het bed die lucht door het lichaam laten stromen voor een betere temperatuurregeling tijdens de slaap, zodat u ’s nachts minder hoeft te woelen.

De orthopedische binnenveringmatras | Matras tegen rugpijn

Deze traditionele binnenveringmatras is ontworpen volgens orthopedische principes om ervoor te zorgen dat u comfortabel en ondersteund slaapt, ongeacht uw slaaphouding en lichaamsgewicht. Bovendien bevatten de stoffen hoezen gels die, samen met de ventilatieopeningen aan de zijkanten, zorgen voor een betere temperatuurregeling tijdens rustperiodes door de luchtstroom over uw huid te laten circuleren terwijl u in een zalige slaap valt.

Met zijn combinatie van comfort en betaalbaarheid is dit zeker een ideale keuze! Voor wie in het verleden kampte met aanhoudende lage rugpijn door een slechte slaaphouding en het kiezen van een slechte matras, is er nu eindelijk een oplossing! Nek-, schouder- en rugpijn kunnen nu effectief worden bestreden door de symptomen die gepaard gaan met chronische problemen te verlichten.

De hybride matras met instelbare hardheid | Matras tegen rugpijn

Deze unieke hybride matras combineert een pocketveren kern met schuimlagen, zodat de hardheidsgraad kan worden aangepast aan de individuele behoeften van het hele lichaam. Tegelijkertijd biedt de matras extra demping dankzij het geïntegreerde traagschuim, waardoor het de ideale keuze is als u last heeft van pijn in uw beengewrichten, naast andere soorten nek-, schouder- en rugpijn, wat vaak voorkomt bij mensen die de laatste keer dat ze een nieuwe matras kochten de verkeerde keuzes hebben gemaakt.

De modulaire luchtkamer matras | Matras tegen rugpijn

Deze matras is uitgerust met verstelbare luchtkamers waarmee u het hardheidsniveau kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Dankzij de individuele instellingen in elke kamer kunt u het maximale comfort vinden dat bij u past en dit naar behoefte aanpassen. Wat uw conditie of situatie ook is, deze matras garandeert u altijd maximaal comfort.

De latexschuim voorgevormde ondersteuningsmatras | Matras tegen rugpijn

Met speciale voorgevormde schuimlagen die zowel traditionele latexschuimmaterialen als innovatieve moderne technologieën combineren, biedt dit model uitstekend comfort en lendensteun, ongeacht uw slaaphouding. Bovendien gaat er niets boven de honderden kleine knopen die gelijkmatig over de drie hoofdgebieden van dit model zijn verdeeld, waardoor het een perfecte keuze is voor wie een hoog niveau van zachtheid in combinatie met een precieze hoeveelheid pluche zoekt.

Het reflexieve schroefveersysteem en met gel gevulde schuimlagen | Matras tegen rugpijn

Dit product biedt optimale lendensteun door een combinatie van traditionele veertechnologie en met latex/gel geïnfuseerde toplagen. Gespecialiseerde veercellen zijn diep ingebed in de kernstructuur voor flexibele aanpassing, terwijl latex/gel voor meer comfort zorgt.


sleeptherapy prijs offerte contact

Medische matras kopen bij Sleeptherapy: Sleeptherapy biedt hoogwaardige medische matrassen en boxsprings die ontworpen zijn om rug-, nek- en schouderpijn te verlichten. Onze matrassen zijn voorzien van de nieuwste technologieën om de uitlijning van de wervelkolom te bevorderen en drukpunten te verminderen, terwijl ze ook verkoelend en vochtafvoerend zijn. Vertrouw op Sleeptherapy voor ergonomische slaapoplossingen op maat, ontwikkeld door fysiotherapeuten en osteopaten.

Medische matras België: Last van rugpijn, nekpijn, artritis of fibromyalgie? Kijk niet verder dan Sleeptherapy voor medisch gecertificeerde, op maat ontwikkelde matrassen die ontworpen zijn om lichamelijke klachten te verlichten. Ons team van slaapexperts en fysiotherapeuten geeft gratis advies en demonstraties, zodat u zelf het ultieme slaapcomfort kunt ervaren.

Beste matras voor duurzaam en ecologisch slapen: Sleeptherapy biedt de beste matrassen voor duurzaam en ecologisch slapen die zowel comfortabel als duurzaam zijn. Onze matrassen zijn ontworpen om een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen en drukpunten te verminderen, terwijl ze ook gemakkelijk te onderhouden zijn met afneembare, wasbare hoezen. Vertrouw Sleeptherapy voor duurzame en comfortabele slaapoplossingen.

Beste matras voor rugpijn | Mythes: Vraagt u zich af of een zachte of stevige matras beter is voor uw rugpijn? De op maat ontwikkelde medische matrassen van Sleeptherapy zijn ontworpen om pijn te verlichten en een goede slaaphygiëne te bevorderen. Onze matrassen, waaronder Cocoon, Comfort, Relax en Fresh, bieden specifieke voordelen voor uw individuele behoeften. Vertrouw Sleeptherapy voor persoonlijk slaapadvies en ultiem slaapcomfort.

Kan een zacht matras uw rug schaden: In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan een zachte matras inderdaad schadelijk zijn voor uw rug. Vertrouw op Sleeptherapy voor op maat gemaakte medische matrassen die ontworpen zijn om pijn te verlichten en de uitlijning van de ruggengraat te bevorderen. Onze comfortabele en duurzame matrassen hebben afneembare, wasbare hoezen voor eenvoudig onderhoud en zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor drukpuntverlaging.

Beste drukverlagende Sleeptherapy matras: Investeer in de beste drukverlagende Sleeptherapy matras voor een optimale slaapkwaliteit. Onze matrassen en boxsprings zijn zowel comfortabel als duurzaam en bieden een 5-sterren hotelachtig gevoel. Vertrouw op Sleeptherapy voor ergonomische slaapoplossingen op maat, ontworpen om lichamelijke klachten te verlichten en een goede slaaphygiëne te bevorderen.

Fibromyalgie welke matras te kiezen: Als je aan fibromyalgie lijdt, is het kiezen van de juiste matras cruciaal. De op maat ontwikkelde medische matrassen van Sleeptherapy zijn ontworpen in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten om lichamelijke klachten te verlichten en een comfortabele slaap te bevorderen. Vertrouw op Sleeptherapy voor persoonlijke slaapadviezen en demonstraties om de beste matras voor uw individuele behoeften te vinden.


Wetenschappelijk onderbouwd: Hoe deze 8 innovatieve matrassen uw rugpijn kunnen verlichten | Matras tegen rugpijn

Bij Sleeptherapy geloven we in de kracht van een goede nachtrust. We weten dat dit niet voor iedereen mogelijk is, vooral niet voor mensen met chronische rugpijn. Daarom heeft ons team acht innovatieve matrassen ontwikkeld met comfort en ondersteuning van medische kwaliteit, speciaal voor mensen met rugpijn.

Achtergrondinformatie over rugpijn | Matras tegen rugpijn

Elk jaar lijden miljoenen mensen wereldwijd aan chronische rugpijn als gevolg van verschillende aandoeningen zoals artritis, scoliose en andere. Dit kan de slaapkwaliteit ernstig aantasten en leiden tot problemen als vermoeidheid, depressie en angst.

Voor iedereen die lijdt aan chronische rugpijn is het belangrijk om de juiste matras te vinden die hen het beste comfort en ondersteuning biedt tijdens hun slaap. Dit is waar Sleeptherapy om de hoek komt kijken.

Onze onderzoeken | Matras tegen rugpijn

Bij Sleeptherapy hebben we veel onderzoek gedaan naar de wetenschap achter matrassen en hoe ze mensen met rugpijn het beste kunnen ondersteunen. We zijn begonnen met het bekijken van de huidige matrassen op de markt en hebben geanalyseerd welke eigenschappen gunstig en welke nadelig zijn voor het bereiken van een diepe, rustgevende en pijnvrije slaap.

Nadat we alle beschikbare opties zorgvuldig hadden bekeken, besloten we een stap verder te gaan en een eigen matrassenlijn te ontwikkelen die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met rugpijn. Daarom hebben we acht unieke matrassen ontwikkeld met geavanceerde technologieën voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens het slapen en liggen.

De voordelen van onze matrassen | Matras tegen rugpijn

Onze matrassen combineren hoogwaardige materialen met wetenschappelijk onderbouwde innovaties om mensen met chronische rugpijn superieur comfort en ondersteuning te bieden. Al onze modellen hebben speciale drukverlagende lagen die ervoor zorgen dat het lichaamsgewicht gelijkmatig over het gehele oppervlak wordt verdeeld om drukpunten te voorkomen die tijdens de slaap ongemak kunnen veroorzaken. Bovendien beschikt elk model over geavanceerde verkoelende gel-geheugenschuimtechnologie die uw lichaamstemperatuur gedurende de nacht helpt reguleren om u comfortabel te houden, zelfs wanneer de temperatuur gedurende de nachtelijke uren drastisch verandert.

Onze toewijding aan kwaliteit | Matras tegen rugpijn

Bij Sleeptherapy, streven we naar uitmuntendheid als het gaat om het verstrekken van onze klanten met hoogwaardige producten die voldoen aan hun behoeften zonder in te boeten op kwaliteit of comfort. We gebruiken ook milieuvriendelijke materialen in al onze producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw aankoop geen negatieve invloed heeft op natuurlijke hulpbronnen of bijdraagt aan overmatige afvalproductie tijdens de levensduur.

Probeer het vandaag nog | Matras tegen rugpijn

Als u kampt met chronische lage rugpijn of gewoon meer comfort wilt tijdens het slapen of liggen, bekijk dan onze selectie van innovatieve matrassen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met rugpijn. Of het nu gaat om een extra stevig model met hoge dichtheidsspiralen of een zachter model met meer pluche lagen, er is voor elk wat wils. Dus wacht niet langer en probeer vandaag nog een van de geweldige matrassen van Sleeptherapy.

Matras tegen rugpijn
Matras tegen rugpijn

sleeptherapy prijs offerte contact

Laat rugpijn uw leven niet beheersen: ontdek vandaag nog de perfecte matras voor uw behoeften | Matras tegen rugpijn

Als eigenaars van Sleeptherapy weten wij hoe moeilijk het is om de juiste matras te vinden wanneer u last heeft van rugpijn. Het kan een frustrerend proces zijn om iets te vinden dat aan uw behoeften voldoet en toch voldoende comfort en ondersteuning biedt om u te helpen beter te slapen. Wij zijn er om uw zoektocht te vergemakkelijken.

Bij Sleeptherapy zijn we gespecialiseerd in matrassen die verlichting bieden bij rug-, nek- en schouderpijn – allemaal met een uitstekende kwaliteit, ondersteuning en comfort. Onze selectie omvat zowel medische matrassen als boxsprings, zodat u iets kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een harder matras of een zachter matras met traagschuim, wij hebben voor ieder wat wils.

Wij maken comfort betaalbaar | Matras tegen rugpijn

We weten dat rugproblemen vaak speciale aandacht vereisen als het gaat om matrassen, maar we weten ook hoe duur deze matrassen kunnen zijn. Daarom zetten we ons bij Sleeptherapy in om hoogwaardige matrassen te leveren tegen een betaalbare prijs – zodat iedereen die last heeft van rugpijn de ondersteuning kan krijgen die ze nodig hebben zonder de bank te breken.

Onze matras variëteit | Matras tegen rugpijn

Bij Sleeptherapy voeren we een brede selectie van matrassen die verlichting bieden van uw rugpijn zonder in te boeten aan comfort of ondersteuning. Onze selectie omvat traagschuim matrassen en verstelbare stevigheid bedden, zodat u uw slaapervaring op maat precies zoals u het wilt.

Voor wie de voorkeur geeft aan een traditioneel matras met een boxspring, vindt u ook deze modellen in ons assortiment – in verschillende maten voor eenslapers of koppels.

Hoogwaardige materialen voor duurzaam comfort | Matras tegen rugpijn

We bieden niet alleen lage prijzen, maar we zorgen er ook voor dat onze klanten alleen materialen van de hoogste kwaliteit in hun bed krijgen, zodat ze nacht na nacht kunnen genieten van blijvend comfort. Al onze matrasmodellen zijn gemaakt van eersteklas materialen zoals ademende stoffen en hoogwaardige schuimen zoals latex en traagschuim, zodat u niet alleen van uw pijntjes afkomt, maar ook elke keer van een rustgevende nachtrust kunt genieten.

De beste klantenservice ter wereld

Bij Sleeptherapy komt klantenservice altijd op de eerste plaats – ongeacht welke maat matras u bestelt of welk matrasmodel u kiest. Wij zijn altijd beschikbaar om al uw vragen over onze producten en diensten te beantwoorden, zodat u met een gerust hart de perfecte matras voor uw behoeften kunt vinden.

Krijg nu ondersteuning – koop vandaag nog uw matras van Sleeptherapy

Als u klaar bent voor een leven waarin rugpijn niet langer uw dagelijkse routine domineert, koop dan vandaag nog een matras van Sleeptherapy. Met een brede selectie van verschillende maten, hardheidsniveaus, stijlen en merken, is er iets voor iedereen die nu verlichting nodig heeft. Dus wacht niet langer – geniet nu van de rustgevende slaap en het superieure comfort van onze hoogwaardige matrassen – en ontdek waarom Sleeptherapy snel is uitgegroeid tot een van de toonaangevende online aanbieders van therapeutische oplossingen voor rugpijn.

Matras tegen rugpijn

sleeptherapy prijs offerte contact

Sleeptherapy – Krijg de verlichting die u nodig heeft met een matras voor rugpijn

Hoe kan een matras van Sleeptherapy helpen bij rugpijn?

Een matras van Sleeptherapy biedt uitstekende drukverlichting en comfort om de pijn te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Onze matrassen zijn ontworpen om rugpijn te verlichten door een perfecte ondersteuning van het hele lichaam. De unieke combinatie van schuim en veren helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen en biedt therapeutische verlichting.

Welke soorten matrassen biedt Sleeptherapy aan?

Wij bieden een breed scala aan matrassen, waaronder traagschuim, binnenvering, hybride, latex en verstelbare bedden. Elk matras is ontworpen om uitstekende ondersteuning en comfort te bieden aan degenen die lijden aan rugpijn of andere medische aandoeningen. Onze matrassen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw lichaamsgrootte en slaapstijl.

Matras voor artritis

Krijgt u boxspring bedden bij Sleeptherapy?

Ja. In aanvulling op onze brede selectie van matrassen, bieden wij ook boxspring bedden die extra ondersteuning en comfort kunnen bieden voor mensen die lijden aan rugpijn of andere medische aandoeningen. Onze boxspring bedden zijn voorzien van extra lagen vulling die uw lichaam wiegen en het gewicht gelijkmatig verdelen voor maximale verlichting.

Wat maakt Sleeptherapy’s matrassen anders dan andere?

Onze matrassen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën zoals verkoelende gel memory foam, temperatuur regulerende stoffen en geavanceerde core support systemen om u de ultieme comfort ervaring te geven. Daarnaast is elk matras met precisie handgemaakt om superieure duurzaamheid en design te garanderen.

Matras tegen rugpijn voor senioren

Heeft Sleeptherapy matrassen speciale kenmerken?

Ja. Onze matrassen hebben verschillende kenmerken, zoals ingebouwde koelzones die uw lichaamstemperatuur regelen terwijl u slaapt en tegelijkertijd een uitstekende drukverlaging bieden; ademende luchtstroomlagen die ervoor zorgen dat de lucht vrij door de matras kan circuleren; antimicrobiële coating die de groei van bacteriën voorkomt; en extra dempende materialen die extra comfort bieden terwijl u op de matras ligt.

Welk materiaal wordt gebruikt in uw matrassen voor rugpijn?

Wij gebruiken hoogwaardige schuimlagen in combinatie met individuele pocketveren die speciaal zijn ontwikkeld om uw lichaam optimaal te ontlasten en de wervelkolom te richten. Deze combinatie helpt het draaien en woelen tijdens de nacht te verminderen en biedt maximale ondersteuning voor mensen met rugpijn of andere medische aandoeningen.

Welk type matras is het beste voor rugpijn?

De ideale matras voor rugpijn hangt af van het individu. De meeste mensen vinden echter dat een gemiddelde stevigheid de beste ondersteuning en comfort biedt. Voor mensen met chronische rugpijn is het belangrijk een matras te kiezen met een goede bewegingsisolatie, zodat u ongestoord kunt slapen door de bewegingen van uw partner.

Hoe vaak moet ik mijn matras vervangen als ik rugpijn heb?

Het wordt aanbevolen om matrassen om de 6-8 jaar te vervangen – maar dit kan variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van uw matras. Als u last hebt van aanhoudende of verergerende rugpijn, kan een nieuwe matras helpen de symptomen te verlichten en betere ondersteuning bieden.

Wat zijn de voordelen van slapen op een matras dat speciaal is ontworpen voor rugpijn?

Een matras dat speciaal is ontworpen voor rugpijn is meestal gemaakt van materialen die maximale ondersteuning en drukverlichting bieden, terwijl ze zorgen voor een optimale uitlijning van de wervelkolom en het ongemak tijdens uw slaap verminderen. Door te investeren in een gespecialiseerde matras kunt u de kwaliteit van uw slaap verbeteren en bestaande pijn of spanning die verband houdt met een slechte houding of slaaphouding verminderen.


Bij Sleeptherapy weten we dat pijn het moeilijk kan maken om in slaap te vallen en te blijven. Daarom zijn wij gespecialiseerd in matrassen en boxsprings die geschikt zijn voor mensen met rug-, nek- en schouderpijn. Onze medische matrassen en boxsprings zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en bieden comfort en ondersteuning voor mensen die lijden aan chronische of acute pijn.

Wij streven ernaar onze klanten de best mogelijke slaapervaring te bieden met onze comfortabele producten die pijnklachten helpen verlichten. Met ons assortiment matrassen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met rugpijn, kunt u er zeker van zijn dat uw lichaam de hele nacht wordt ondersteund. Wij weten hoe belangrijk een goede nachtrust is voor uw gezondheid en welzijn. Wij helpen u de rustgevende slaap te vinden die u verdient!

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten naar een gezondere nachtrust, dan bent u bij Sleeptherapy aan het juiste adres. Onze rugpijnmatras biedt u het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u gerust kunt zijn dat er goed voor uw lichaam wordt gezorgd. Dus als u geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw slaapkwaliteit te verbeteren, laat dan vandaag nog uw contactgegevens achter op deze pagina!


Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Matras tegen rugpijn