Matras voor rugpijn kopen

Medische matrassen bij rugpijn

Ben je op zoek naar de beste matras om je rugpijn te verhelpen? Sleeptherapy biedt een reeks duurzame en comfortabele medische matrassen om uit te kiezen.

Wij komen gratis bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek & demonstratie.

matras voor rugpijn kopen prijs

Als eigenaar van Sleeptherapy heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het verband tussen slaap en rugpijn. Wat ik heb geleerd is dat een ondersteunende en comfortabele matras het verschil kan maken bij het behandelen en voorkomen van rugpijn.

Investeren in een nieuwe matras heeft veel voordelen als u last heeft van rugpijn. Ten eerste kan een nieuwe matras uw lichaam beter ondersteunen, waardoor de druk op uw rug afneemt en uw slaaphouding verbetert. Dit kan op zijn beurt rugpijn verlichten en een betere uitlijning van de wervelkolom bevorderen.

Bovendien kan een nieuwe matras ook voor meer comfort zorgen, zodat u zich beter kunt ontspannen en gemakkelijker in slaap valt. Als u comfortabeler slaapt, is de kans groter dat u een volledige nachtrust krijgt, wat weer kan helpen om rugpijn te verminderen.

Al met al is investeren in een nieuwe matras een slimme zet voor iedereen die last heeft van rugpijn. Het kan niet alleen de pijn verlichten en de slaapkwaliteit verbeteren, maar het is ook een langetermijnoplossing voor de behandeling van rugpijn.


Sleeptherapy Jennifer Staumont
Sleeptherapy matras bed prijs

medische matras kopen prijs

Waarom een matras met medische eigenschappen kopen bij rugpijn

Hier zijn 12 voordelen en redenen om een matras met medische eigenschappen van Sleeptherapy te kopen als u last heeft van rug-, schouder- of nekpijn.

 • Betere ondersteuning: Een matras met medische kenmerken kan uw lichaam beter ondersteunen, de druk op uw rug verminderen en uw slaaphouding verbeteren.
 • Betere uitlijning van de wervelkolom: Een ondersteunende matras kan helpen om uw wervelkolom goed uitgelijnd te houden wanneer u slaapt, wat rugpijn kan verlichten.
 • Minder drukpunten: Een medische matras kan de druk op uw schouders, heupen en andere delen van uw lichaam helpen verminderen, de pijn verlichten en de bloedsomloop verbeteren.
 • Meer comfort: Een comfortabele matras kan u helpen te ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen, wat op zijn beurt rugpijn en andere soorten pijn kan verlichten.
 • Betere duurzaamheid: Medische matrassen zijn vaak duurzamer en gaan langer mee dan traditionele matrassen, waardoor ze een goede langetermijninvestering zijn.
 • Aanpassingsmogelijkheden: Veel medische matrassen bieden aanpassingsmogelijkheden, zoals instelbare hardheid en temperatuurregeling, waarmee u aan uw specifieke behoeften en voorkeuren kunt voldoen.
 • Verbeterde circulatie: Een medische matras kan de circulatie helpen verbeteren, wat ontstekingen kan helpen verlichten en genezing kan bevorderen.
 • Betere slaapkwaliteit: Een ondersteunende en comfortabele matras helpt u om een rustgevende nachtrust te krijgen, wat op zijn beurt pijn kan verlichten en de algemene gezondheid kan verbeteren.
 • Minder stress: een goede nachtrust kan stress helpen verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen, wat bijzonder gunstig kan zijn voor pijnpatiënten.
 • Betere fysieke en mentale prestaties: Voldoende slaap kan de fysieke en mentale prestaties helpen verbeteren, wat vooral gunstig kan zijn voor wie op het werk of bij andere activiteiten topprestaties moet leveren.
 • Betere algemene gezondheid: Een goede nachtrust kan de algemene gezondheid verbeteren en het risico op bepaalde ziekten en aandoeningen zoals obesitas, diabetes en hartaandoeningen verminderen.
 • Meer gemoedsrust: Investeren in een medisch kwaliteitsmatras kan u gemoedsrust geven in de wetenschap dat u er alles aan doet om de pijn te verlichten en uw slaap te verbeteren.

Sleeptherapy matrassen op de beurs
matrassen voor rugpijn en scoliose

Betere ondersteuning met een medische matras voor rugpijn

Een betere ondersteuning is een van de belangrijkste voordelen van een investering in een Sleeptherapy medische matras. Een ondersteunende matras is ontworpen om de juiste hoeveelheid stevigheid en demping voor uw lichaam te bieden, en helpt de druk op uw rug te verminderen en uw slaaphouding te verbeteren.

Als u op een te zachte matras slaapt, kan uw lichaam wegzakken en kan uw wervelkolom uit balans raken. Anderzijds kan een te harde matras drukpunten veroorzaken en tot ongemak leiden. Een Sleeptherapy medische matras is ontworpen om het juiste evenwicht te vinden. Het biedt voldoende steun om uw wervelkolom goed te richten, terwijl het comfortabel genoeg is om u te helpen ontspannen en ’s nachts goed te slapen.

Een medische matras van Sleeptherapy biedt niet alleen een betere ondersteuning, maar kan ook worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een matras met een instelbare hardheid of een speciaal soort schuim dat uw rug extra ondersteunt. Als u investeert in een medische matras van Sleeptherapy, kunt u er zeker van zijn dat u een product krijgt dat speciaal is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en uw rugpijn te helpen verlichten.

matras voor rugpijn
Sleeptherapy matras zones van pijn

Betere uitlijning van de wervelkolom met een medische matras

Een ondersteunende matras kan ervoor zorgen dat uw wervelkolom goed is uitgelijnd terwijl u slaapt, wat rugpijn kan verlichten.

Een goede uitlijning van de wervelkolom tijdens de slaap is belangrijk voor het behandelen en voorkomen van rugpijn. Als uw wervelkolom goed is uitgelijnd, kan deze uw lichaam beter ondersteunen en het gewicht gelijkmatig verdelen, wat de druk op uw rug kan verminderen en de pijn kan verlichten.

Een ondersteunende matras op een boxspring is essentieel voor een goede uitlijning van de wervelkolom tijdens uw slaap. Als u op een te zachte matras slaapt, kan uw lichaam wegzakken en een scheve ruggengraat veroorzaken. Anderzijds kan een te harde matras drukpunten veroorzaken en tot ongemak leiden. Een ondersteunende matras is ontworpen om de juiste hoeveelheid stevigheid en demping voor uw lichaam te bieden, zodat uw wervelkolom tijdens de slaap goed uitgelijnd blijft.

Investeren in een medische matras van Sleeptherapy kan bijzonder gunstig zijn voor het behoud van een goede uitlijning van de wervelkolom. Deze matrassen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en gemaakt van hoogwaardige materialen die uw lichaam optimaal ondersteunen. Als u een medische matras van Sleeptherapy kiest, kunt u er zeker van zijn dat u een product krijgt dat speciaal is ontworpen om uw wervelkolom goed uit te lijnen en rugpijn te verlichten.

Sleeptherapy matras rug slapen zonder pijn
Welke matras kopen bij lage rugpijn?

Minder drukpunten bij rugpijn | matras van Sleeptherapy

Een medische matras kan de druk op uw schouders, heupen en andere delen van uw lichaam helpen verminderen, de pijn verlichten en de bloedsomloop verbeteren.

Drukpunten zijn delen van uw lichaam die tijdens uw slaap vatbaarder zijn voor ongemak en pijn. Deze gebieden omvatten de schouders, heupen en onderrug. Ze kunnen pijnlijk worden als ze tijdens de slaap aan te veel druk worden blootgesteld.

Een matras van medische kwaliteit is ontworpen om de druk op deze lichaamsdelen te verminderen, waardoor de pijn wordt verlicht en de bloedsomloop wordt verbeterd. Deze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die uw lichaamsgewicht gelijkmatig verdelen, waardoor de druk op uw schouders, heupen en andere gebieden wordt verminderd.

Een medische matras kan niet alleen drukpunten verlichten, maar ook de bloedsomloop verbeteren. Wanneer de bloedcirculatie in het gedrang komt, kan dit leiden tot ontstekingen en pijn. Een medische matras is ontworpen om de doorbloeding te bevorderen, wat ontstekingen kan verminderen en genezing kan bevorderen.

Kortom, investeren in een medische matras van Sleeptherapy kan een wijs besluit zijn voor iedereen die lijdt aan decubitus of circulatieproblemen. Deze matrassen zijn speciaal ontworpen voor dit soort problemen en kunnen u helpen comfortabeler te slapen en fris wakker te worden.

Verbeterd comfort met een Sleeptherapy matras

Een comfortabele matras kan u helpen te ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen, wat op zijn beurt kan helpen rugpijn en andere soorten pijn te verminderen.

Comfort is een belangrijke factor voor een goede nachtrust, vooral als u last heeft van rugpijn of andere pijnen. Een comfortabele matras kan u helpen te ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen, wat op zijn beurt kan helpen pijn te verminderen en uw algemene gezondheid te verbeteren.

Er zijn een aantal factoren die bijdragen tot het comfort van een matras, zoals het soort materiaal waarvan het is gemaakt, de hardheid en de temperatuur regulerende eigenschappen. Een medische matras van Sleeptherapy is ontworpen om optimaal comfort te bieden door rekening te houden met deze factoren. Ook de lattenbodem van uw bed is belangrijk.

Een medische matras van Sleeptherapy kan gemaakt zijn van hoogwaardig schuim dat zich naar uw lichaam vormt en demping biedt waar u dat het meest nodig hebt. Het kan ook een instelbare hardheid bieden, zodat u de steun kunt kiezen die voor u het meest comfortabel is. Bovendien hebben sommige medische matrassen temperatuur regulerende eigenschappen die kunnen helpen om u koel en comfortabel te houden terwijl u slaapt.

Kortom, investeren in een comfortabele matras van Sleeptherapy is een slimme zet voor iedereen die rugpijn en andere soorten pijn wil verlichten en zijn slaapkwaliteit wil verbeteren.

Grotere duurzaamheid

Medische matrassen zijn vaak duurzamer en gaan langer mee dan traditionele matrassen, waardoor ze op lange termijn een goede investering zijn.

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij de aanschaf van een nieuwe matras, vooral als u een langetermijninvestering plant. Medische matrassen staan bekend om hun duurzaamheid en gaan vaak langer mee dan traditionele matrassen.

Er zijn een aantal redenen waarom medische matrassen duurzamer zijn dan conventionele matrassen. Ten eerste zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage. Een medische matras van Sleeptherapy kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van schuim met een hoge dichtheid dat bestand is tegen doorzakken en andere vormen van schade.

Bovendien worden medische matrassen vaak gemaakt met geavanceerde constructietechnieken die hun duurzaamheid verbeteren. Ze kunnen bijvoorbeeld versterkte randen of extra steunlagen hebben om doorzakken en andere schade te voorkomen.

Al met al is investeren in een medische matras van Sleeptherapy een goede keuze als u een duurzaam product wilt dat lang meegaat. Deze matrassen zijn ontworpen om slijtage te weerstaan en zijn duurzaam, waardoor ze op lange termijn een goede investering zijn.

Aanpassingsmogelijkheden

Veel medische matrassen bieden aanpassingsmogelijkheden, zoals instelbare hardheid en temperatuurregeling, waarmee u aan uw specifieke behoeften en voorkeuren kunt voldoen.

Medische matrassen bieden vaak aanpassingsmogelijkheden, wat betekent dat u de matras kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Dit kan vooral nuttig zijn als u speciale eisen of voorkeuren hebt wat betreft uw slaapcomfort.

Een van de aanpassingsmogelijkheden die vaak bij medische matrassen wordt aangeboden, is de instelbare hardheid. Dit betekent dat u de hardheidsgraad kunt kiezen die voor u het meest comfortabel is, of u nu de voorkeur geeft aan een zachter of een steviger matras. Dit kan vooral nuttig zijn als u rugpijn heeft of andere speciale behoeften op het gebied van ondersteuning.

Een andere aanpassingsoptie die soms wordt aangeboden bij medische matrassen is temperatuurregeling. Dit betekent dat u de temperatuur van de matras kunt aanpassen aan uw voorkeuren, of u nu een koelere of warmere slaapomgeving verkiest. Dit kan vooral nuttig zijn als u het tijdens het slapen te warm of te koud heeft.

Al met al zijn aanpassingsmogelijkheden een geweldig kenmerk van medische matrassen, omdat ze u in staat stellen de matras af te stemmen op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Dit kan uw slaapcomfort verbeteren en u een betere nachtrust bezorgen.


Sleeptherapy matrassen kopen beste prijzen
Sleeptherapy matrassen op de beurs kopen

Verbeterde circulatie met een goede matras

Een medische matras kan de bloedsomloop helpen verbeteren, wat ontstekingen kan verminderen en genezing kan bevorderen.

Als verkoper bij Sleeptherapy kan ik u vertellen dat een van de grootste voordelen van een investering in een medische matras een betere bloedsomloop is. Een goede bloedsomloop is belangrijk voor de algehele gezondheid en het welzijn, en een Sleeptherapy medische matras is speciaal ontworpen om de bloedsomloop te verbeteren.

Wanneer de circulatie in het gedrang komt, kan dit leiden tot ontstekingen en pijn. Een medische matras is ontworpen om de bloedsomloop te verbeteren, wat ontstekingen kan helpen verminderen en genezing kan bevorderen. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die lijden aan chronische pijn of andere gezondheidsproblemen die verband houden met een slechte bloedsomloop.

Naast de circulatiebevorderende eigenschappen biedt een Sleeptherapy medische matras ook optimale ondersteuning en comfort. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van een betere bloedsomloop terwijl u een goede nachtrust geniet.

Betere kwaliteit van de slaap met een medische matras

Een ondersteunende en comfortabele matras helpt u om een rustgevende nachtrust te krijgen, wat op zijn beurt helpt om pijn te verlichten en de algemene gezondheid te verbeteren.

Als u overweegt een medische matras van Sleeptherapy te kopen, is een belangrijk voordeel de verbetering van de slaapkwaliteit die het kan bieden. Een ondersteunende en comfortabele matras is essentieel voor een goede nachtrust. Een medische matras van Sleeptherapy is speciaal ontworpen om zowel ondersteuning als comfort te bieden.

Een goede nachtrust kan de pijn verlichten en uw algemene gezondheid verbeteren. Slaapgebrek kan verschillende negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid, waaronder een verhoogd risico op bepaalde ziekten en aandoeningen zoals obesitas, diabetes en hartziekten. Een goede nachtrust kan uw risico op deze problemen verminderen en uw algemene gezondheid verbeteren.

Een Sleeptherapy medische matras heeft niet alleen slaapbevorderende eigenschappen, maar is ook ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van een betere slaapkwaliteit, terwijl u de steun en het comfort krijgt die u nodig hebt voor een comfortabele nachtrust.

Minder stress met een goede matras tegen rugpijn

Een goede nachtrust kan stress verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen, wat bijzonder gunstig kan zijn voor mensen met pijn.

Goede slaap is belangrijk om stress te verminderen en een gevoel van welzijn te geven. Als u goed slaapt, wordt u uitgerust en energiek wakker, waardoor u beter kunt omgaan met de eisen van het dagelijks leven. Aan de andere kant, als u niet genoeg slaap krijgt, kunt u zich gestrest, prikkelbaar en overweldigd voelen.

Voor mensen die pijn lijden, kan een goede nachtrust bijzonder heilzaam zijn. Pijn kan een belangrijke bron van stress zijn, en een goede nachtrust kan de pijn verlichten en de stress verminderen. Een medische matras van Sleeptherapy is speciaal ontworpen om u de steun en het comfort te geven die u nodig hebt om goed te slapen en stress te verlichten.

Een medische matras van Sleeptherapy heeft niet alleen stress verlagende eigenschappen, maar is ook ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden. Dit betekent dat u kunt genieten van de voordelen van stressvermindering terwijl u de steun en het comfort krijgt die u nodig hebt voor een comfortabele nachtrust.

Betere fysieke en mentale prestaties dankzij een nieuwe matras

Voldoende slaap kan de fysieke en mentale prestaties helpen verbeteren, wat vooral gunstig kan zijn voor wie op zijn best moet zijn op het werk of bij andere activiteiten.

Voldoende slaap is belangrijk voor het behoud van fysieke en mentale prestaties. Met een goede nachtrust wordt u uitgerust en energiek wakker, waardoor u de hele dag optimaal kunt presteren. Aan de andere kant, als u niet genoeg slaap krijgt, kunt u zich futloos en prikkelbaar voelen en u niet kunnen concentreren, wat een negatieve invloed kan hebben op uw fysieke en mentale prestaties.

Voor wie op het werk of bij andere activiteiten topprestaties moet leveren, is een goede nachtrust bijzonder belangrijk. Voldoende slaap kan bijdragen tot een betere focus, concentratie en algemene cognitieve functie, wat gunstig kan zijn voor taken die mentale behendigheid en aandacht voor details vereisen.

Een medische matras van Sleeptherapy is speciaal ontworpen om u de ondersteuning en het comfort te bieden die u nodig hebt om goed te slapen en uw fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Deze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die optimale ondersteuning en comfort bieden. Zo kunt u comfortabel slapen en uitgerust en fris wakker worden.

Betere algemene gezondheid met de beste matras : Sleeptherapy Matrassen

Een goede nachtrust kan de algemene gezondheid verbeteren en het risico op bepaalde ziekten en aandoeningen zoals obesitas, diabetes en hartaandoeningen verminderen.

Als u overweegt te investeren in een medische matras van Sleeptherapy, is een belangrijk voordeel dat u in overweging moet nemen de verbetering van de algehele gezondheid. Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid, en een medische matras is speciaal ontworpen om u de ondersteuning en het comfort te bieden die u nodig hebt voor een goede nachtrust.

Een goede nachtrust kan het risico op bepaalde ziekten en aandoeningen zoals obesitas, diabetes en hartaandoeningen helpen verminderen. Deze ziekten worden vaak in verband gebracht met slaapgebrek, en een goede nachtrust kan uw risico op deze ziekten helpen verminderen.

Een medische matras van Sleeptherapy heeft niet alleen voordelen voor de gezondheid, maar is ook ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden. Dit betekent dat u kunt genieten van de voordelen van een betere algemene gezondheid, terwijl u de steun en het comfort krijgt die u nodig hebt voor een comfortabele nachtrust.

Meer gemoedsrust

Investeren in een kwaliteitsmatras van medische kwaliteit kan u gemoedsrust geven in de wetenschap dat u er alles aan doet om uw pijn te verlichten en uw slaap te verbeteren.

 • Investeringsbescherming: wanneer u investeert in een medisch kwaliteitsmatras van Sleeptherapy, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een duurzaam product dat gemaakt is om lang mee te gaan. Deze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde constructietechnieken, waardoor ze minder snel doorzakken of andere schade oplopen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt en dat uw investering beschermd is.
 • Aanpassingsmogelijkheden: Veel medische matrassen van Sleeptherapy bieden aanpassingsmogelijkheden, zoals instelbare hardheid en temperatuurregeling. Zo weet u zeker dat u de matras kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Dit kan vooral nuttig zijn als u speciale eisen of voorkeuren hebt met betrekking tot uw slaapcomfort.
 • Betere slaapkwaliteit: Een medische matras van Sleeptherapy is speciaal ontworpen om u de ondersteuning en het comfort te bieden die u nodig heeft voor een goede nachtrust. Dit kan u de gemoedsrust geven dat u er alles aan doet om uw slaapkwaliteit te verbeteren en uitgerust en verfrist wakker te worden.
 • Voordelen voor de gezondheid: Wanneer u investeert in een medische matras van Sleeptherapy, kunt u er zeker van zijn dat u iets voor uw gezondheid doet. Deze matrassen zijn ontworpen om de bloedsomloop te bevorderen, stress te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren, wat allemaal kan bijdragen tot een betere algemene gezondheid. Als u investeert in een medische matras, hebt u de zekerheid dat u er alles aan doet om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Beste bed voor rugklachten aan huis
beste matras tegen rugpijn van sleeptherapy

FAQs over matrassen en rugpijn

Welk type matras is het beste voor rugpijn?

Het type matras dat het beste is voor rugpijn hangt af van iemands behoeften en voorkeuren. Sommige mensen vinden een steviger matras ondersteunend en pijnstillend, terwijl anderen de voorkeur geven aan een zachter, meer gedempt matras. Een medische matras van Sleeptherapy kan een goede keuze zijn voor mensen met rugpijn, omdat deze matrassen zijn ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort.

Hoe lang moet een matras meegaan als ik rugpijn heb?

Een matras moet normaal gesproken om de 7-10 jaar worden vervangen, of u nu rugpijn hebt of niet. Als u echter veel pijn of ongemak hebt tijdens het slapen, moet u overwegen uw matras eerder te vervangen. Een medische matras van Sleeptherapy kan een goede keuze zijn, omdat deze matrassen bekend staan om hun duurzaamheid en vaak langer meegaan dan traditionele matrassen.

Kan een nieuwe matras helpen bij rugpijn?

Een nieuw matras kan mogelijk helpen bij rugpijn als het betere ondersteuning en comfort biedt dan uw huidige matras. Een medische matras van Sleeptherapy kan bijzonder nuttig zijn voor mensen met rugpijn, omdat deze matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden. Het is altijd een goed idee om een arts te raadplegen als u lijdt aan chronische rugpijn, want er kunnen andere factoren verantwoordelijk zijn voor uw pijn die een nieuwe matras alleen niet kan verhelpen.

Hoe kies ik de juiste matras voor mijn rugpijn?

Bij het kiezen van een matras tegen rugpijn is het belangrijk de volgende factoren in overweging te nemen:

– Uw persoonlijke voorkeur voor stevigheid: sommige mensen geven de voorkeur aan een steviger matras tegen rugpijn, terwijl anderen een zachtere, meer dempende matras verkiezen. Het is belangrijk dat u een matras kiest dat voor u comfortabel aanvoelt.

– De steun die het biedt: Een matras moet voldoende ondersteuning bieden om uw wervelkolom goed uitgelijnd te houden terwijl u slaapt. Een matras van medische kwaliteit van Sleeptherapy kan een goede keuze zijn, omdat deze matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden.

– De materialen waarvan het gemaakt is: Zoek naar een matras die gemaakt is van hoogwaardige materialen die ondersteuning en comfort bieden. Een medische matras van Sleeptherapy kan een goede keuze zijn, omdat deze matrassen gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage.

– Hun duurzaamheid: kies een matras dat gemaakt is om lang mee te gaan, want het is een investering voor de toekomst. Een medische matras van Sleeptherapy staat bekend om zijn duurzaamheid en gaat vaak langer mee dan traditionele matrassen.

Is het beter om op mijn rug of op mijn zij te slapen als ik rugpijn heb?

De beste slaaphouding voor mensen met rugpijn is meestal de rugligging, omdat deze houding helpt de wervelkolom goed te richten. De zijligging kan ook een goede optie zijn als die voor u comfortabel is en geen pijn veroorzaakt. Het is belangrijk om verschillende slaaphoudingen uit te proberen om erachter te komen welke voor u het beste werkt en om een arts te raadplegen als u lijdt aan chronische rugpijn.

Kan een matrasbeschermer helpen bij rugpijn?

Een matrastopper kan helpen bij rugpijn door extra ondersteuning te bieden en de matras comfortabeler te maken. Een matrastopper van goede kwaliteit, zoals traagschuim, kan drukpunten helpen verminderen en de slaaphouding verbeteren, wat op zijn beurt rugpijn kan verlichten. U mag echter niet vergeten dat een matrastopper geen vervanging is van een ondersteunende en comfortabele matras en dat hij op zichzelf niet voldoende is om chronische rugpijn te verlichten.

Is het beter om op een harde of zachte matras te slapen als ik rugpijn heb?

De beste hardheid van een matras tegen rugpijn hangt af van de behoeften en voorkeuren van de betrokkene. Sommige mensen vinden een hardere matras ondersteunend en pijnstillend, terwijl anderen de voorkeur geven aan een zachtere, meer gedempte matras. Het is belangrijk dat u een matras kiest dat voor u comfortabel aanvoelt en uw wervelkolom voldoende ondersteuning biedt terwijl u slaapt. Een matras van medische kwaliteit van Sleeptherapy kan een goede keuze zijn, omdat deze matrassen aanpassingsmogelijkheden bieden, zoals een instelbare hardheid.

Kan een traagschuimmatras helpen bij rugpijn?

Een traagschuimmatras kan helpen bij rugpijn omdat het zich naar het lichaam vormt en de wervelkolom ondersteunt. Van traagschuim is bekend dat het drukpunten vermindert en de slaaphouding verbetert, wat rugpijn kan helpen verlichten. U moet er echter rekening mee houden dat niet alle traagschuimmatrassen hetzelfde zijn. Het is belangrijk dat u een matras van hoge kwaliteit kiest, die gemaakt is van duurzame materialen en voldoende ondersteuning biedt. Een Sleeptherapy medische matras van traagschuim kan een goede optie zijn voor mensen met rugpijn.

Moet ik een nieuwe matras kopen als mijn rugpijn wordt veroorzaakt door een medische aandoening?

Als uw rugpijn wordt veroorzaakt door een medisch probleem, is het belangrijk dat u naar een arts gaat voor een passende behandeling. Een nieuw matras kan uw rugpijn helpen verlichten als het betere ondersteuning en comfort biedt dan uw huidige matras. Het is belangrijk om samen met uw arts de oorzaak van uw rugpijn te achterhalen en een behandelplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Kan een matrasbeschermer helpen bij rugpijn?

Een matrasbeschermer kan helpen bij rugpijn door een extra laag comfort en ondersteuning van de matras te bieden. Een matrasbeschermer van goede kwaliteit, bijvoorbeeld van traagschuim, kan drukpunten helpen verminderen en de slaaphouding verbeteren, wat op zijn beurt rugpijn kan verlichten. U mag echter niet vergeten dat een matrasbeschermer geen vervanging is van een ondersteunende en comfortabele matras en dat het alleen niet voldoende is om chronische rugpijn te verlichten.


Beste bed voor rugklachten
Slaapaccessoires bedlinnen kussen medische nekpijn

Slaap beter met de beste matrassen in België: Sleeptherapy

Slaap is een essentieel onderdeel van ons leven en het is belangrijk de juiste matras te kiezen om comfortabel en gezond te slapen. Bij Sleeptherapy zijn we er trots op u de beste matrassen in België aan te bieden die u een perfecte nachtrust garanderen. Onze matrassen zijn gemaakt van unieke materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen voor maximaal comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Wij weten dat iedereen andere slaapbehoeften heeft. Daarom bieden wij een selectie matrassen aan die variëren van stevig tot extra zacht. Wij hebben ook verschillende maten op voorraad, zodat u er een kunt vinden die perfect bij uw bed past.

Ons doel is dat elke Belg kan genieten van een stressvrije, gezonde nachtrust. Dankzij onze matrassen van topkwaliteit kunt u afkomen van veel voorkomende problemen zoals rugpijn, lage rugpijn, nekpijn of schouderpijn, heuppijn, al dan niet in combinatie met artritis pijn, reuma, fibromyalgie, … Onze matrassen bieden voldoende ondersteuning, verlichten uw spieren en gewrichtsdruk en bevorderen de uitlijning van de wervelkolom, zodat uw lichaam zich tijdens de slaap volledig kan ontspannen.

Wat onderscheidt onze matrassen?

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe belangrijk het is dat elke klant zich comfortabel voelt op zijn matras voordat hij een aankoopbeslissing neemt. Om onze klanten te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, hebben wij mobiele showrooms ingericht waar zij verschillende soorten matrassen kunnen uitproberen voordat zij beslissen welke het beste bij hun behoeften past. Onze mobiele showrooms rijden rond in heel België, zodat u het comfort van onze producten kunt ervaren, waar u ook woont.

De perfecte nachtrust met de juiste matras

Bij Sleeptherapy richten wij ons op het helpen van onze klanten bij het vinden van de perfecte matras om hen rustgevende nachten en energieke dagen te bezorgen zonder zich ongemakkelijk of moe te voelen door een oncomfortabel slaapoppervlak of een verkeerde houding tijdens de slaap. Met meer dan 35 jaar ervaring in deze sector weten wij welk materiaal optimaal comfort en steun biedt en lang meegaat na jarenlang gebruik. Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie de volledige tevredenheid van onze klanten garandeert en ervoor zorgt dat zij waar voor hun geld krijgen.

Waarom kiezen voor een matras van Sleeptherapy?

Als u voor Sleeptherapy kiest, profiteert u niet alleen van matrassen van hoge kwaliteit, maar ook van een uitstekende klantenservice, inclusief gratis levering binnen België. Of het nu gaat om rugpijn, lage rugpijn, nekpijn of heuppijn, artritis, reuma of fibromyalgie, onze missie blijft dezelfde, om de Belgische burger de ultieme ervaring te bieden bij het kopen van een matras of boxspring bed Sleeptherapy.


Sleeptherapy matras bed prijs