Medische matras van traagschuim

De beste nachtrust met Sleeptherapy’s medische matras van traagschuim kwaliteit

Medische matras van traagschuim ? Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Daarom bieden wij onze topmatras van medische kwaliteit traagschuim aan.

Met zijn unieke ontwerp en geavanceerde technologie, biedt ons matras een goede uitlijning van de wervelkolom en drukverlichting, wat resulteert in een diepere en meer rustgevende slaap.

Als u meer wilt weten over ons matras en de voordelen ervan, vul dan ons formulier in.

U ontvangt dan meer informatie over prijzen, modellen en opties, evenals deskundig advies.

Medische matras van traagschuim
Medische matras van traagschuim

sleeptherapy prijs offerte contact

Sleeptherapy is een Belgisch bedrijf dat medische matrassen en boxsprings aanbiedt. Ons doel is om u een comfortabele en gezonde slaapervaring te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van producten gericht op mensen met medische problemen zoals rug-, nek- en schouderklachten. Wij bedienen onze klanten al jaren en weten dat een goede nachtrust essentieel is voor de algehele gezondheid.

Sleeptherapy biedt gespecialiseerde medische matrassen en bedden die pijnverlichting en maximaal comfort bieden voor mensen die lijden aan verschillende kwalen zoals stress, vermoeidheid, fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, hyperaciditeit, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit, artrose en meer. Daarnaast bieden wij lattenbodems met medische eigenschappen om uw slaapervaring te verbeteren.

Wordt u vaak wakker met lichamelijke ongemakken en pijn? Onze matrassen en boxsprings van medische kwaliteit kunnen u het comfort bieden dat u nodig heeft. Wij hebben een team van ervaren slaapexperts en fysiotherapeuten die u kunnen helpen bij het vinden van de beste oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij brengen onze mobiele showroom naar u toe voor een gratis consult. Sleeptherapy biedt deskundig advies en de beste prijzen.

medische matras van traagschuim

5 Verrassende voordelen van het slapen op een medische matras van traagschuim kwaliteit

Bent u op zoek naar een comfortabele en ondersteunende matras om chronische pijn te verlichten en uw slaapkwaliteit te verbeteren? Dan is Sleeptherapy’s medische matras van traagschuim precies wat u nodig heeft. Ontworpen met uw gezondheid in gedachten, biedt onze premium matras van traagschuim talloze voordelen om u te helpen de best mogelijke nachtrust te krijgen.

Drukverlaging

Een van de belangrijkste voordelen van ons matras van medisch traagschuim is dat het uw lichaamsgewicht gelijkmatig verdeelt, waardoor de drukpunten op uw gewrichten en spieren worden verminderd. Dit helpt pijn en ongemak te verlichten, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met chronische pijnklachten zoals fibromyalgie, artritis of hernia.

Correcte uitlijning van de wervelkolom

Voor een goede nachtrust is een correcte uitlijning van de wervelkolom noodzakelijk. Ons medische matras van traagschuim kwaliteit is daarvoor ontworpen. Het matras vormt zich naar uw lichaam, ondersteunt het waar dat het meest nodig is en zorgt ervoor dat uw wervelkolom de hele nacht in zijn natuurlijke positie blijft. Dit zorgt voor een rustgevende nachtrust en kan rug-, nek- en schouderpijn helpen verlichten.

Geen bewegingsoverdracht

Heen en weer rollen kan uw slaapkwaliteit beïnvloeden, vooral als u uw bed deelt met een partner. Ons medische matras van traagschuim kwaliteit is ontworpen om bewegingsoverdracht te voorkomen, wat betekent dat u de bewegingen van uw partner tijdens de nacht niet voelt. Niet alleen u, maar ook uw partner zal genieten van een rustgevende slaap.

Hypoallergeen

Allergieën kunnen rustgevende slaap moeilijk maken, maar ons medische matras van traagschuim kwaliteit kan helpen. Ons matras is hypoallergeen, wat betekent dat het bestand is tegen allergenen zoals huisstofmijt, schimmel en huidschilfers van huisdieren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met allergieën en astma die kunnen genieten van een gezonde slaap zonder irritatie.

Langdurig comfort

Een goed matras is een langetermijninvestering, en ons traagschuim matras is gebouwd om lang mee te gaan. Onze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, zodat u jarenlang kunt genieten van duurzaam comfort. Bovendien zijn onze matrassen zeer onderhoudsvriendelijk – u hoeft alleen de hoes regelmatig te verwijderen en te wassen om uw matras in topvorm te houden.

Conclusie

Kortom, een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn, en ons medisch traagschuim matras kan u daarbij helpen. Met zijn vele voordelen, zoals drukverlaging, correcte uitlijning van de wervelkolom, geen bewegingsoverdracht, hypoallergene eigenschappen en langdurig comfort, is ons medisch traagschuim matras een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een rustgevende en pijnvrije nachtrust.


sleeptherapy prijs offerte contact

7 Medische aandoeningen die kunnen worden verlicht met een traagschuim matras

Bij Sleeptherapy zijn we gepassioneerd om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen om hen te helpen beter te slapen en elke ochtend fris wakker te worden. Onze medische matras van traagschuim kwaliteit zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort en ondersteuning te bieden, zodat u de rustgevende slaap krijgt die u verdient. In dit artikel laten we u kennismaken met 7 kwalen die effectief kunnen worden verlicht met een matras van traagschuim.

Rugpijn

Rugpijn is een van de meest voorkomende kwalen die mensen ervaren, en het kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Een veel voorkomende oorzaak van rugpijn is een slechte slaaphouding, die de rugspieren overmatig kan belasten en tot ongemak kan leiden. Een matras van traagschuim kan rugpijn helpen verlichten door uw wervelkolom en lichaam goed te ondersteunen, zodat u de juiste slaaphouding kunt aannemen en onnodige belasting kunt vermijden.

Nekpijn

Nekpijn is een andere veel voorkomende aandoening die deels kan worden veroorzaakt door een slechte slaaphouding. Een matras van traagschuim kan nekpijn helpen verlichten door uw nek en schouders goed te ondersteunen, zodat uw spieren zich kunnen ontspannen en u niet onnodig wordt belast. Zo wordt u fris en pijnvrij wakker.

Schouderpijn

Schouderpijn houdt vaak verband met een slechte slaaphouding, maar ook met andere factoren zoals schouderblessures of artritis. Een matras van traagschuim kan schouderpijn helpen verlichten door uw schouders goed te ondersteunen, uw spieren te laten ontspannen en onnodige spanning te vermijden. Door de druk op uw schouders te verminderen, wordt u pijnvrij wakker en bent u klaar voor de dag.

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een aandoening die wijdverspreide pijn, vermoeidheid en drukpunten in het hele lichaam veroorzaakt. Veel mensen met fibromyalgie hebben moeite om ’s nachts goed te slapen, waardoor hun klachten kunnen verergeren. Een matras van traagschuim kan de symptomen van fibromyalgie helpen verlichten door het lichaam goed te ondersteunen, zodat u kunt ontspannen en beter kunt slapen. Dit kan de pijn verlichten en uw algehele levenskwaliteit verbeteren.

Slapeloosheid

Slapeloosheid is een slaapstoornis waarbij het moeilijk is om in slaap te vallen of de hele nacht in slaap te blijven. Veel mensen die aan slapeloosheid lijden, hebben moeite om een matras te vinden dat de juiste ondersteuning en comfort biedt, waardoor het nog moeilijker wordt om een goede nachtrust te krijgen. Een matras van traagschuim kan slapeloosheid helpen verlichten door het lichaam de juiste ondersteuning en comfort te bieden, zodat u zich kunt ontspannen en gemakkelijker in slaap kunt vallen.

Artritis

Artritis is een aandoening die gewrichtspijn, stijfheid en ontstekingen veroorzaakt. Veel mensen met artritis vinden het moeilijk om comfortabel te slapen omdat hun gewrichten ontstoken en gevoelig zijn. Een matras van traagschuim kan de symptomen van artritis helpen verlichten door het lichaam goed te ondersteunen, zodat u kunt ontspannen en comfortabeler kunt slapen. Dit kan ontstekingen helpen verminderen en uw algehele levenskwaliteit verbeteren.

Zure reflux

Bij zure reflux stroomt maagzuur terug in de slokdarm, wat ongemak en irritatie veroorzaakt. Veel mensen met zure reflux hebben moeite om een matras te vinden dat hun lichaam goed optilt en ondersteunt, waardoor hun nachtelijke symptomen kunnen verergeren. Een matras van traagschuim kan zure reflux helpen verlichten door het lichaam goed op te tillen en te ondersteunen, waardoor u comfortabeler kunt slapen en de symptomen van zure reflux verminderen.

Bij Sleeptherapy zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om de best mogelijke slaap te krijgen. Onze medische matras van traagschuim kwaliteit zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort, ondersteuning en verlichting te bieden voor een breed scala aan kwalen. Als u worstelt met een van de in dit artikel beschreven problemen, raden wij u aan ons productassortiment te verkennen en de perfecte matras voor uw behoeften te vinden. Met Sleeptherapy kunt u gerust zijn in de wetenschap dat u de best mogelijke slaap krijgt.

Medische matras van traagschuim

sleeptherapy prijs offerte contact

Een medisch matras kopen | Info: Neem geen genoegen met zomaar een matras voor uw gezondheidsbehoeften. Sleeptherapy biedt een reeks medische matrassen met functies zoals drukverlaging, temperatuurregeling en hypoallergene hoezen.

Beste medische matras op maat: Op zoek naar een matras dat is aangepast aan uw unieke medische behoeften? Sleeptherapy biedt medische matrassen op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften voor maximaal comfort en ondersteuning.

Medische matras in België: De medische matrassen van Sleeptherapy zijn nu verkrijgbaar in België! Geniet van hoogwaardige slaap en ondersteuning voor uw gezondheidsbehoeften met ons assortiment medische matrassen.

Medische matrassen | pros: Investeer in uw gezondheid met een medisch matras van Sleeptherapy. De voordelen zijn drukverlaging, uitlijning van de ruggengraat en verbeterde bloedcirculatie – allemaal cruciaal voor een goede nachtrust en een optimale gezondheid.

Beste matras voor medische aandoeningen: Met de medische matrassen van Sleeptherapy hoeft u niet in te leveren op comfort voor uw gezondheidsbehoeften. Geniet van superieure pijnverlichting, drukherverdeling en ondersteuning op maat voor uw medische aandoeningen.

Beste latex matras voor medische behoeften: Zeg maar dag tegen een goede nachtrust met de latex medische matras van Sleeptherapy. Kenmerken zijn drukverlaging, ademend vermogen en een hypoallergene hoes – perfect voor mensen met allergieën of gevoeligheden.


10 Tips voor het kiezen van het juiste medische matras van traagschuim

Het belang van een goede nachtrust kan niet genoeg worden benadrukt. Studies hebben aangetoond dat slaap essentieel is voor het behoud van de lichamelijke en geestelijke gezondheid en dat een gebrek aan slaap ernstige gevolgen kan hebben voor ons welzijn. Daarom bieden wij bij Sleeptherapy hoogwaardige medische matras van traagschuim en boxsprings om particulieren en hotels te helpen bij de bestrijding van een breed scala aan slaapgerelateerde problemen. Onze medische matras van traagschuim zijn vooral populair bij mensen met medische problemen zoals rug-, nek- en schouderpijn. In dit artikel geven wij u 10 tips voor het kiezen van de juiste medische matras van traagschuim.

Bepaal uw slaaphouding

Het eerste wat u moet doen is uw slaaphouding bepalen. Zijslapers hebben meestal een zachter matras nodig dat zich aanpast aan de rondingen van het lichaam. Rugslapers daarentegen hebben een steviger matras nodig dat hun wervelkolom ondersteunt. Maagslapers hebben baat bij een matras dat hun wervelkolom in een rechte lijn houdt.

Rekening houden met uw lichaamsgewicht

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een matras van medisch traagschuim is uw lichaamsgewicht. Hoe meer u weegt, hoe meer druk uw lichaam op de matras uitoefent. Daarom hebben zwaardere mensen baat bij een steviger matras dat hun de nodige ondersteuning biedt.

Kiezen voor schuim met een hoge dichtheid.

Als u een matras van medisch traagschuim koopt, zoek dan naar schuim met een hoge dichtheid. Dit type schuim is duurzamer en gaat langer mee dan standaard schuim. Het biedt ook een betere ondersteuning en vermindert het risico op doorzakken.

Controleer de dikte

De dikte van de matras is ook belangrijk. Dikkere matrassen bieden meer steun en comfort. Ze zijn echter ook duurder. Zoek naar een matras dat minstens 10 centimeter dik is voor optimaal comfort en ondersteuning.

Op temperatuurregeling letten.

Matrassen van traagschuim hebben de neiging warmte vast te houden, waardoor u zich ongemakkelijk kunt voelen als het warm is. Om dit tegen te gaan, kiest u een matras met gelschuim of open-cel technologie. Deze eigenschappen helpen de temperatuur te reguleren en houden u de hele nacht koel.

Controleer op certificeringen

Kijk naar certificeringen bij het kopen van een matras van medisch traagschuim. Zoek naar matrassen met het CertiPUR-US certificaat. Dit betekent dat ze gemaakt zijn zonder schadelijke chemicaliën en veilig zijn voor u en het milieu.

Kies de juiste hardheid

De hardheidsgraad van uw matras is cruciaal voor een goede nachtrust. Bij Sleeptherapy bieden we matrassen in verschillende hardheidsgraden, van pluche tot stevig. Kies de hardheid die het beste bij uw slaaphouding en lichaamsgewicht past.

Probeer het uit

Bezoek indien mogelijk onze showroom om het matras te testen voordat u het koopt. Ga minstens 15 minuten op de matras liggen om een gevoel te krijgen voor het comfort en de ondersteuning die hij biedt.

Controleer de garantie

Een goede garantie is een teken van een kwaliteitsmatras. Zoek een matras met een garantie van minstens 10 jaar. Zo bent u beschermd als er gebreken of problemen met de matras zijn.

Lees beoordelingen

Lees tot slot beoordelingen van andere klanten om een idee te krijgen van de kwaliteit en het comfort van de matras. Bij Sleeptherapy zijn we trots op onze matrassen van hoge kwaliteit en de positieve beoordelingen die we ontvangen van tevreden klanten.

Het kiezen van de juiste matras van traagschuim is belangrijk voor uw lichamelijk en geestelijk welzijn. Door rekening te houden met uw slaaphouding, lichaamsgewicht en comfortvoorkeuren, kunt u het perfecte matras vinden dat de ondersteuning en het comfort biedt die u nodig heeft voor een rustgevende nachtrust. Bij Sleeptherapy zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het vinden van de juiste matras voor hun behoeften. Met ons brede assortiment van hoogwaardige medische matras van traagschuim en deskundig advies, zijn we ervan overtuigd dat we u kunnen helpen de perfecte matras voor u te vinden.

  • Beste medische matrassen
Medische matras van traagschuim

sleeptherapy prijs offerte contact

FAQs over medische matras van traagschuim.

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om het juiste matras te vinden dat aan uw medische behoeften voldoet. Daarom hebben wij onze medische matras van traagschuim ontwikkeld, die de drukverlagende voordelen van traagschuim combineert met orthopedische ondersteuning om rug- en nekpijn te verlichten. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, heb ik een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over onze medische matras van traagschuim.

Wat is het verschil tussen een medisch traagschuim matras en een gewoon traagschuim matras?

Onze medische matras van traagschuim zijn speciaal ontworpen om aandoeningen zoals heuppijn, lage rugpijn en artrose te verlichten. Het schuim is gecertificeerd door CertiPUR-US voor de lage VOC-uitstoot en het gebruik van veilige materialen. Het matras heeft een meerlaagse constructie met een kern van schuim met hoge dichtheid en een toplaag van drukverlagend traagschuim.

Zijn medische matras van traagschuim geschikt voor alle soorten slapers?

Ja, onze medische matras van traagschuim zijn geschikt voor alle soorten slapers, inclusief zijslapers, buikslapers en rugslapers. De ondersteunende schuimkern van het matras en het drukverlagende traagschuim werken samen om een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen en uw slaapcomfort te verbeteren.

Kunnen medische matras van traagschuim helpen bij fibromyalgie en andere chronische pijnklachten?

Ja, medische matras van traagschuim zijn effectief gebleken bij het verlichten van pijn bij fibromyalgie en andere chronische pijnaandoeningen zoals artritis en reuma. De drukverlagende eigenschappen van traagschuim helpen pijn en ongemak te verlichten door drukpunten te elimineren die chronische pijnklachten vaak verergeren.

Zijn medische matras van traagschuim veilig voor mensen die gevoelig zijn voor chemicaliën?

Ja, onze medische matras van traagschuim zijn gemaakt met lage VOC-emissies en veilige materialen die geen allergieën veroorzaken of een gevoelige huid irriteren. Bovendien zijn al onze matrassen CertiPUR-US gecertificeerd voor hun veilige en milieuvriendelijke productieprocessen.

Zijn er medische matras van traagschuim in verschillende hardheidsgraden?

Ja, wij bieden medische matras van traagschuim in verschillende hardheidsgraden om aan uw individuele voorkeuren te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan een steviger of een zachter matras, ons assortiment matrassen van medisch traagschuim biedt mogelijkheden voor u.

Kan ik een medische matras van traagschuim uitproberen voordat ik het koop?

Ja, wij bieden een gratis adviesservice waarbij onze slaapexperts en fysiotherapeuten met onze mobiele showroom bij u thuis komen en u gratis advies geven. U kunt onze medische matras van traagschuim uitproberen en gratis deskundig advies krijgen voordat u tot aankoop overgaat.

Kunnen medische matras van traagschuim gebruikt worden met verstelbare bedframes?

Ja, onze medische matras van traagschuim zijn compatibel met verstelbare bedframes en stellen u in staat uw slaaphouding aan te passen om pijn te verlichten en ontspanning te bevorderen. De meerlaagse constructie van het matras en de schuimkern met hoge dichtheid zorgen voor een stabiele ondersteuning, terwijl het drukverlagende traagschuim voor uw comfort zorgt.

Wat maakt Sleeptherapy’s medische traagschuim matras anders dan andere traagschuim matrassen op de markt?

Sleeptherapy’s medische traagschuim matras is ontworpen om niet alleen superieur comfort en ondersteuning te bieden, maar ook therapeutische voordelen. Ons matras heeft een hogere dichtheid Memory Foam dat zich nauw aansluit bij uw lichaam en verdeelt uw gewicht gelijkmatig over het matrasoppervlak, waardoor drukpunten worden verlicht en de uitlijning van de wervelkolom wordt bevorderd. Bovendien is onze medische kwaliteit Memory Foam matras doordrenkt met koper, dat antibacteriële en antivirale eigenschappen heeft, wat helpt om een omgeving te creëren die ongastvrij is voor bacteriën, virussen en andere schadelijke microben.

Helpt Sleeptherapy’s medische traagschuim matras bij rugpijn en andere slaapproblemen?

Ja, Sleeptherapy’s matras van medisch traagschuim is speciaal ontworpen om rugpijn, spierpijn en andere slaapproblemen te verlichten. Gemaakt van geheugenschuim van medische kwaliteit, vormt ons matras zich naar uw lichaamsvorm, waardoor drukpunten die leiden tot rugpijn en spiervermoeidheid worden verminderd. Bovendien is ons matras ademend, wat helpt om warmte en vocht af te voeren, de kans op bacteriegroei te verminderen en een optimale slaaptemperatuur te handhaven.

Kan Sleeptherapy’s medische traagschuim matras worden aangepast aan individuele behoeften?

Ja, Sleeptherapy’s medische matras van traagschuim kan worden aangepast aan uw individuele behoeften. Ons team van deskundigen kan u helpen de juiste dikte, hardheidsgraad en andere matraskenmerken te kiezen voor optimaal comfort en ondersteuning. We bieden ook een reeks aanpassingsopties, waaronder stof- en kleurkeuzes, om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Ons doel is u te voorzien van een matras dat is afgestemd op uw individuele behoeften en u de best mogelijke slaapervaring biedt.

Medische matras van traagschuim
Medische matras van traagschuim

Conclusie

Sleeptherapy biedt matrassen en boxsprings van medische kwaliteit aan om rug-, nek- en schouderpijn te verlichten. Deze producten kunnen ook helpen bij stressverlichting, vermoeidheid, fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, hyperaciditeit, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose, omdat een goede slaap essentieel is voor een gezond leven.

Bij Sleeptherapy bieden we een gratis consult aan met onze mobiele showroom om aan uw individuele slaapbehoeften te voldoen. Ons deskundige team, waaronder fysiotherapeuten, kan u voorzien van professioneel advies en de scherpste prijzen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige medische matrassen, boxsprings en lattenbodems, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geniet van de beste nachtrust van uw leven.

Als u een betere slaapkwaliteit en verlichting van uw kwalen wilt, kunt u een gratis consult regelen met onze slaapexperts en fysiotherapeuten door uw contactgegevens achter te laten op onze website. Bij Sleeptherapy streven we ernaar uw algehele welzijn te verbeteren door middel van de voordelen van een goede nachtrust.


Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Medische matras van traagschuim