Over Sleeptherapy

Uniek: Slaapadvies aan huis

Sleeptherapy, Belgisch familiebedrijf met 30 jaar expertise in slaapcomfort.

Wij komen gratis bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek & demonstratie.

Korting solden matras bed
Over Sleeptherapy slaapcomfort bedrijf
Batibouw korting Sleeptherapy matrassen
Sleeptherapy Jennifer Staumont
beste matras tegen rugpijn van sleeptherapy

Sleeptherapy – slaapcomfort van topkwaliteit

Met Sleeptherapy kiest u voor Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers. Als familiebedrijf in hart en nieren hebben we meer dan 30 jaar ervaring met ergonomisch slaapcomfort, lang vooraleer fabrikanten van massaproductie ook oog kregen voor dit marktsegment.

Net omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we u 100% maatwerk aanbieden, van matrassen over lattenbodems tot complete boxsprings en slaapaccessoires. Onze tevreden klanten bewijzen het, met Sleeptherapy slaapt u voortaan als een roos en worden eventuele fysieke klachten efficiënt verminderd en vaak zelfs verholpen.

Vrijblijvende aanvraag >


medisch bed en medische matrassen

Hygiënisch én medisch gecertificeerd slaapcomfort

In tegenstelling tot vele andere aanbieders die claimen “medische” matrassen aan te bieden, ontwikkelen wij al onze producten in samenspraak met gerenommeerde kinesisten en osteopaten wat ons tot een medisch gecertificeerd bedrijf maakt. Uw zekerheid voor ergonomisch slaapcomfort dus.

Sleeptherapy volgt steeds de laatste ontwikkelingen op de voet en maakt enkel gebruik van hoogtechnologische materialen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong.

Vrijblijvende aanvraag >


Sleeptherapy slaapcomfort aan huis matrassen en bedden

Slaapadvies aan huis

Onze unieke Sleeptherapy Slaapmobiel brengt u slaapcomfort aan huis.

Omdat we bij Sleeptherapy alles in het werk stellen om u als klant tevreden te maken en de perfecte match willen voor uw slaapsituatie, ontwikkelden wij de unieke Sleeptherapy Slaapmobiel. Volledig uitgerust als mobiele slaapkamer komt onze Slaapmobiel op afspraak langs bij u thuis en adviseert onze ervaren slaapexpert u over al onze oplossingen. Uiteraard kunt u de verschillende matrastypes uitgebreid uitproberen en krijgt u een goed beeld van de afwerking mogelijkheden en toebehoren.

Vrijblijvende aanvraag >

Sleeptherapy bedden en matrassen
rugpijn matras
Boxspring Silhouette
Boxspring bed voor hotel of thuis