Boxspring kopen in Jabbeke

Koop je droomboxspring in Jabbeke bij Sleeptherapy

Boxspring kopen in Jabbeke ? Op zoek naar de perfecte boxspring om je rugpijn te verlichten en een goede nachtrust te garanderen?

Kijk dan niet verder dan Sleeptherapy.

Onze boxsprings van medische kwaliteit zijn de ideale oplossing voor mensen met medische problemen en bieden verlichting bij rugpijn, nekpijn en tal van andere aandoeningen.

Als je in Jabbeke bent en op zoek bent naar het perfecte boxspringbed, neem dan vandaag nog contact op met ons team voor deskundig advies en prijsinformatie.

Vul ons formulier in om meer te weten te komen over onze modellen en opties en ontdek hoe we je kunnen helpen om elke nacht goed te slapen.

Boxspring kopen in Jabbeke

Ben je op zoek naar een kwaliteitsboxspring in Jabbeke? Sleeptherapy biedt medische opties voor verlichting van rugpijn. Ontvang deskundig advies en prijzen.


Boxspring kopen in Jabbeke: 9 redenen waarom je je matras moet upgraden

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust. Wij geloven dat een goed matras niet alleen comfortabel moet zijn, maar ook medische kwaliteiten moet hebben om te helpen bij rugpijn, nekpijn en andere gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een boxspring in Jabbeke, kijk dan niet verder dan Sleeptherapy. Hier zijn tien redenen waarom je vandaag nog je matras moet upgraden.

Verbeterde slaapkwaliteit | Jabbeke

Een boxspringbed zorgt voor een betere ondersteuning van je wervelkolom en lichaam. Dit betekent dat je beter slaapt en fris wakker wordt. Bij Sleeptherapy vinden we dat iedereen een goede nachtrust verdient, en onze boxspringbedden kunnen u daarbij helpen.

Betere gezondheid | Jabbeke

Zoals eerder vermeld, hebben onze boxspringbedden medische kwaliteiten die kunnen helpen bij verschillende gezondheidsproblemen, zoals rugpijn, nekpijn en slapeloosheid. Door je matras te upgraden, verbeter je je gezondheid en je levenskwaliteit.

Persoonlijk advies

Bij Sleeptherapy bieden we een gratis consult aan met onze slaapexperts en fysiotherapeuten. We komen naar je toe met onze mobiele showroom en geven je deskundig advies en de beste prijs.

Premium kwaliteit

Onze matrassen en boxsprings zijn van topkwaliteit, zodat je zeker weet dat je investeert in een product dat lang meegaat. Wij geloven in het leveren van de beste producten aan onze klanten om hun levenskwaliteit te verbeteren.

Aanpasbare opties

We begrijpen dat de behoeften van elk individu anders zijn; daarom bieden we aanpasbare opties voor onze boxspringbedden. Je kunt de hardheid, het soort materiaal en andere opties kiezen die passen bij jouw specifieke behoeften.

Hotel-kwaliteit bedden

We verkopen niet alleen aan particulieren; we leveren ook hotelbedden en hotelmatrassen. Onze hotelbedden zijn van dezelfde kwaliteit als onze individuele bedden, zodat hotelgasten een comfortabel en rustgevend verblijf hebben.

Energiezuinig | Jabbeke

Onze boxspringbedden zijn energiezuinig, zodat u comfortabel slaapt zonder dat uw energierekening stijgt. Bij Sleeptherapy geven we om het milieu en zorgen we ervoor dat onze producten milieuvriendelijk zijn.

Prijzen

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat een goede nachtrust niet duur hoeft te zijn. We bieden betaalbare prijzen voor onze boxsprings, zodat iedereen toegang heeft tot een goede nachtrust.

Lokaal bedrijf

Wij zijn een lokaal Belgisch bedrijf gevestigd in Brugge, wat betekent dat we een sterke band hebben met onze lokale gemeenschap. Door Sleeptherapy te steunen, investeer je niet alleen in een boxspring, maar steun je ook een lokaal bedrijf.

 • Verbeterde slaapkwaliteit en betere gezondheid
 • Persoonlijk advies van slaapexperts en fysiotherapeuten
 • Topkwaliteit en aanpasbare opties
 • Bedden van hotelkwaliteit en milieuvriendelijk
 • 25 jaar garantie en betaalbare prijzen
 • Lokaal Belgisch bedrijf.

Maak de slimme keuze en upgrade uw matras vandaag nog met Sleeptherapy.

Boxspring kopen in Jabbeke

Boxspring kopen in Jabbeke

Matras kopen in Jabbeke


Boxspring kopen in Jabbeke: 7 tekenen dat je matras aan vervanging toe is

Word je moe en pijnlijk wakker, zelfs na een hele nacht slapen? Vind je het moeilijk om comfortabel in bed te liggen of in slaap te blijven? Misschien is je matras de oorzaak van je slaapproblemen. Als je in Jabbeke woont, kun je bij Sleeptherapy terecht voor boxspringbedden en medische matrassen van hoge kwaliteit. Hier zijn zeven tekenen dat het tijd is om je matras te vervangen.

Uw matras is ouder dan acht jaar

De levensduur van een matras hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de materialen, het gebruik en de verzorging. Als uw matras echter meer dan acht jaar oud is, biedt het misschien niet langer de ondersteuning en het comfort dat uw lichaam nodig heeft. Het kan ook stofmijt, allergenen en bacteriën bevatten, die uw gezondheid kunnen aantasten en allergieën en astma kunnen veroorzaken.

U voelt zich ’s ochtends pijnlijk en stijf

Als je ’s ochtends stijf, pijnlijk of pijnlijk wakker wordt, kan dat een teken zijn dat je matras je lichaam niet goed ondersteunt. Uw wervelkolom, schouders en heupen moeten op één lijn liggen als u slaapt om onnodige druk op een lichaamsdeel te voorkomen. Een nieuw boxspringbed of medisch matras van Sleeptherapy kan u de ondersteuning en het comfort geven die u nodig hebt voor een rustgevende en verkwikkende slaap.

U ligt te woelen of wordt vaak wakker | Jabbeke

Als u merkt dat u in bed ligt te woelen of ’s nachts meerdere keren wakker wordt, is uw matras misschien te zacht, doorgezakt of oncomfortabel. Een nieuw matras met de juiste hardheid, het juiste materiaal en het juiste ontwerp kan u helpen langer te slapen en frisser wakker te worden.

U ziet zichtbare tekenen van slijtage | Jabbeke

Als je matras zichtbaar versleten, gescheurd of bevlekt is, is het tijd om afscheid te nemen en te investeren in een nieuwe. Een matras met zichtbare tekenen van slijtage biedt minder ondersteuning en comfort en kan een broedplaats zijn voor ziektekiemen, schimmels en bacteriën. Sleeptherapy’s boxspringbedden en medische matrassen zijn gemaakt van materialen en constructies van de hoogste kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan zonder hun vorm of functionaliteit te verliezen.

Uw allergieën of astma worden erger

Als je allergieën of astma hebt, kan je matras bijdragen aan je symptomen. Huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren, schimmel en bacteriën kunnen zich ophopen in je matras en allergische reacties en ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Een nieuwe medische matras of boxspring van Sleeptherapy is hypoallergeen, antimicrobieel en stofmijtbestendig om uw blootstelling aan allergenen en irriterende stoffen te minimaliseren.

De bewegingen van je partner maken je wakker

Als je je bed deelt met een partner die ’s nachts veel beweegt, kan het zijn dat je matras de bewegingen overbrengt en je slaap verstoort. Een nieuw boxspringbed of medisch matras kan de beweging isoleren en beide partners individuele ondersteuning en comfort bieden.

U voelt zich overdag moe en suf

Als u zich overdag moe, suf en prikkelbaar voelt, kan dat komen doordat u niet genoeg kwaliteitsslaap krijgt. Een nieuw matras kan de kwaliteit en kwantiteit van je slaap verbeteren, waardoor je energie, humeur en productiviteit overdag een boost krijgen.

Dus als je in Jabbeke woont en een van deze tekenen ervaart, is het tijd om de mobiele showroom van Sleeptherapy te bezoeken voor een gratis consult en deskundig advies. Onze slaapexperts en kinesitherapeuten helpen je het perfecte boxspringbed of medische matras te vinden dat aan jouw behoeften en budget voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en zeg vaarwel tegen slaapproblemen en hallo tegen een gezonde, rustgevende slaap.

 • Zeg vaarwel tegen slaapproblemen met de hoogwaardige boxspringbedden en medische matrassen van Sleeptherapy.
 • Geniet van volledige lichaamsondersteuning, comfort en uitlijning met onze hypoallergene en antimicrobiële matrassen.
 • Verbeter de kwaliteit en kwantiteit van je slaap en word uitgerust, verfrist en energiek wakker.
 • Zeg maar dag tegen huisstofmijt, allergenen en bacteriën met onze duurzame matrassen die lang meegaan.
 • Krijg deskundig advies en betaalbare prijzen in Sleeptherapy’s mobiele showroom in Jabbeke.
 • Isoleer beweging en deel je bed comfortabel met een nieuw boxspringbed of medische matras.
 • Verhoog uw humeur, energie en productiviteit overdag met een goede nachtrust op een Sleeptherapy matras.
Boxspring kopen in Jabbeke

Boxspring kopen in Jabbeke: 5 tips voor het onderhoud van uw matras

Bij Sleeptherapy zijn we toegewijd aan het leveren van matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit aan onze klanten in Jabbeke. We begrijpen hoe belangrijk een goede nachtrust is, vooral voor mensen met medische aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn en slapeloosheid. Maar het gaat niet alleen om het kopen van de juiste matras

Het gaat er ook om dat je de matras goed onderhoudt voor een lange levensduur en maximaal comfort. Hier zijn 5 tips om uw boxspring te onderhouden:

Roteer en keer de matras regelmatig

Het is belangrijk om je boxspring om de 3-6 maanden te draaien en om te keren om doorzakken te voorkomen en een gelijkmatige slijtage te garanderen. Dit helpt ook om de vorm en het comfort van de matras te behouden. Vooral voor zwaardere personen is het belangrijk om vaker te draaien en te keren.

Gebruik een beschermhoes

Een matrasbeschermer van goede kwaliteit beschermt uw boxspring tegen morsen, vlekken en allergenen. Het verlengt ook de levensduur van je matras door slijtage te verminderen.

Houd het bed schoon | Jabbeke

Stofzuig regelmatig de bovenkant en zijkanten van je boxspring om stof en vuil te verwijderen. Gebruik een milde bekledingsreiniger om vlekken of gemorste vloeistoffen te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve chemische reinigingsmiddelen of bleekmiddel, omdat deze de matras kunnen beschadigen.

Houd het bed droog

Vocht kan je boxspring beschadigen en de groei van schimmel en meeldauw bevorderen. Gebruik indien nodig een luchtontvochtiger in de kamer en leg de matras niet rechtstreeks op de vloer waar vocht zich kan ophopen.

Vermijd springen of staan op het bed

Op je boxspring springen of staan kan de veren en de structuur van het matras beschadigen, waardoor het na verloop van tijd zijn ondersteuning en comfort verliest. Vermijd dit en gebruik het bed alleen om in te slapen.

Bij Sleeptherapy geloven we dat het kopen van een boxspring een investering in uw gezondheid en welzijn is. Als je je matras goed verzorgt, gaat het lang mee en biedt het comfort en ondersteuning. Als je meer advies nodig hebt over hoe je je boxspring moet onderhouden of als je een nieuwe boxspring moet kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen je graag verder en geven je een gratis advies, zelfs als ze naar Jabbeke komen.

 • Geniet van een goede nachtrust met een goed onderhouden boxspring.
 • Bescherm je investering met een matrasbeschermer van hoge kwaliteit en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen.
 • Houd je bed schoon en droog om schimmelvorming te voorkomen.
 • Vermijd springen of staan op het bed voor maximale ondersteuning en een lange levensduur.
 • Neem contact op met Sleeptherapy voor deskundig advies en een gratis adviesgesprek over het kopen van een boxspring in Jabbeke.

Matrassen Jabbeke

Matrassen en bedden Jabbeke


Wat zijn de voordelen van een boxspring kopen bij Sleeptherapy in Jabbeke?

Sleeptherapy biedt een uitgebreid assortiment boxspringbedden die speciaal ontworpen zijn om optimaal comfort en ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met gezondheidsproblemen zoals rugpijn, nekpijn en schouderpijn. Onze boxspringbedden zijn gemaakt van medische materialen, die ervoor zorgen dat je lichaam gedurende de nacht de nodige ondersteuning en rust krijgt. Daarnaast zijn onze bedden ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van onder andere fibromyalgie, slapeloosheid, artritis en reuma. Door een boxspring van Sleeptherapy in Jabbeke te kopen, bent u verzekerd van een rustige en comfortabele nachtrust.

Biedt Sleeptherapy in Jabbeke een gratis adviesgesprek en deskundig advies bij het kiezen van het juiste boxspringbed?

Absoluut. Bij Sleeptherapy begrijpen we dat de slaapbehoeften van elk individu uniek zijn en dat het kiezen van het juiste boxspringbed een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom bieden we onze potentiële klanten in Jabbeke een gratis adviesgesprek en deskundig advies om het perfecte bed te kiezen dat aan hun behoeften voldoet. Onze mobiele showroom heeft een assortiment medische matrassen en bedden die je thuis kunt uitproberen, en onze slaapexperts en fysiotherapeuten geven je gratis deskundig advies om je te helpen het juiste bed voor jouw behoeften te kiezen.

Kan Sleeptherapy boxsprings en andere producten leveren en installeren in Jabbeke?

Ja, dat kunnen we. Bij Sleeptherapy bieden we onze klanten in Jabbeke een probleemloze leverings- en installatieservice. We begrijpen dat het installeren van een boxspring voor sommige mensen tijdrovend en uitdagend kan zijn, daarom hebben we een team van experts die het bed voor je kunnen leveren en installeren. Daarnaast bieden we onze klanten ook de beste prijzen voor onze slaapproducten en andere diensten, zodat je een comfortabele, stressvrije ervaring hebt bij het kopen bij ons.


Boxspring bed Jabbeke | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Boxspring kopen in Jabbeke