Matras kopen in Evergem

Vind de perfecte matras voor jou: Koop een matras in Evergem

Matras kopen in Evergem ? Wil je je slaap verbeteren?

Kijk dan niet verder dan Sleeptherapy.

Onze matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit zijn perfect voor iedereen die last heeft van rugpijn, nekpijn, artritis en meer.

En met ons deskundig advies en de beste prijzen weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Vul vandaag nog het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Matras kopen in Evergem

Ben je op zoek naar een oplossing voor je rugpijn? Koop dan een kwaliteitsmatras in Evergem bij Sleeptherapy. Onze medische matrassen en bedden bieden verlichting bij verschillende medische problemen. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis consultatie.


Koop een matras in Evergem: 5 manieren waarop onze medische matrassen uw rugpijn kunnen verlichten

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat onze klanten in Evergem op zoek zijn naar meer dan alleen een comfortabele matras. Daarom bieden we een reeks medische matrassen aan die speciaal ontworpen zijn om rugpijn en andere kwalen te verlichten. Hier zijn vijf manieren waarop onze medische matrassen je kunnen helpen om beter te slapen.

Geschikte ondersteuning | Evergem

Onze medische matrassen zijn ontworpen om u te ondersteunen waar u dat het meest nodig hebt. Of u nu lijdt aan rugpijn of aan andere aandoeningen zoals fibromyalgie of artritis, wij kunnen u een matras aanraden dat de juiste ondersteuning biedt voor uw lichaamstype en slaaphouding. Onze matrassen hebben verschillende zones die specifieke drukpunten aanpakken en de juiste uitlijning van de wervelkolom bevorderen.

Drukverlichting

Als u rugpijn heeft, kan de druk op uw gewrichten en spieren uw toestand verergeren. Onze medische matrassen helpen deze druk te verlichten door uw gewicht gelijkmatig te verdelen terwijl u slaapt. Dit kan leiden tot een vermindering van pijn en ongemak en een verbeterde mobiliteit overdag.

Temperatuurregeling

Als u ooit midden in de nacht wakker bent geworden met een warm en zweterig gevoel, weet u hoe verstorend dit kan zijn voor uw slaap. Onze medische matrassen zijn voorzien van geavanceerde temperatuurregulerende materialen die ervoor zorgen dat u de hele nacht koel en comfortabel slaapt. Dit kan bijdragen aan een diepere, meer rustgevende slaap.

Motion isolatie

Als u uw bed deelt met een partner, kunnen hun bewegingen uw slaap verstoren en uw rugpijn verergeren. Onze medische matrassen hebben een geavanceerde technologie voor bewegingsisolatie die de overdracht van bewegingen van de ene naar de andere kant van het bed minimaliseert. U kunt dus beter slapen, zelfs als uw partner woelt en draait.

Langdurig comfort | Evergem

We weten dat investeren in een matras van hoge kwaliteit een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we matrassen die gemaakt zijn om lang mee te gaan, met duurzame materialen die langdurig comfort en ondersteuning bieden. Onze medische matrassen zijn ontworpen om vermoeidheid te weerstaan, zelfs na jarenlang gebruik. Zo kunt u jarenlang genieten van de voordelen van een betere nachtrust.

Bij Sleeptherapy weten we dat het kiezen van de juiste matras een moeilijke beslissing kan zijn. Daarom bieden we een gratis adviesdienst aan, waarbij onze slaapexperts en kinesitherapeuten naar uw huis of hotel in Evergem komen om uw specifieke behoeften te bespreken en een matras aan te bevelen dat het beste bij u past. Wij zetten ons in om u te helpen de rustgevende slaap te krijgen die u verdient en we zijn ervan overtuigd dat onze medische matrassen uw rugpijn kunnen verlichten en u kunnen helpen beter te slapen.

 • Ondersteuning op maat voor uw specifieke lichaamstype en slaaphouding.
 • Drukverlaging die rugpijn en andere ongemakken kan verlichten
 • Temperatuurregulerende materialen die een diepere, meer rustgevende slaap bevorderen
 • Geavanceerde bewegingsisolatietechnologie om verstoring door bewegingen van de partner tot een minimum te beperken
 • Langdurig comfort met duurzame materialen voor jarenlang gebruik
Matras kopen in Evergem

Matras kopen in Evergem

Matrassen en bedden Evergem


Koop matras in Evergem: 7 tips om de beste matras voor jouw fibromyalgie te kiezen

Woon je in Evergem en heb je last van fibromyalgie? Het kan een uitdaging zijn om een comfortabele slaapoplossing te vinden als je met deze aandoening te maken hebt. Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is, vooral als je lijdt aan chronische pijn. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen en boxsprings van medische kwaliteit die uw fibromyalgie symptomen kunnen verlichten.

In dit artikel geven we u zeven tips die u kunnen helpen bij het kiezen van de beste matras voor uw chronische aandoening. Neem deze tips ter harte als u op zoek bent naar een nieuw matras in Evergem.

Kies een matras met een gemiddelde stevigheid

Een medium stevig matras is een uitstekende keuze voor mensen met fibromyalgie. Het biedt voldoende ondersteuning voor uw wervelkolom terwijl het zacht genoeg is om de druk op gevoelige gebieden te verlichten.

Kies een matras dat is aangepast aan uw slaaphouding.

Iedereen heeft een eigen slaaphouding waarin hij of zij zich het meest comfortabel voelt. Houd bij het kiezen van een matras rekening met uw slaaphouding. Als u bijvoorbeeld op uw rug slaapt, zal een steviger matras uw wervelkolom ondersteunen, terwijl zijslapers baat zullen hebben bij een zachter matras dat hun heupen dempt.

Kies tussen schuim- en latexmatrassen | Evergem

Matrassen op basis van schuim zijn bijzonder drukverlagend en kunnen gevoelige zones ondersteunen, maar bieden misschien niet genoeg ondersteuning. Latexmatrassen daarentegen zijn van nature stevig en bieden uitstekende ondersteuning, maar passen zich misschien niet zo goed aan de vorm van het lichaam aan als een matras van schuim.

Controleer de dichtheid van de matras

De dichtheid van een schuim- of latexmatras kan het comfort en de levensduur van het matras beïnvloeden. Schuimmatrassen met een hoge dichtheid zijn duurzamer, veerkrachtiger en bieden betere ondersteuning dan schuimmatrassen met een lage dichtheid.

Kies een matras dat duurzaam is

Een matras van hoge kwaliteit moet minstens zeven tot tien jaar meegaan, dus het is belangrijk om er een te kiezen die duurzaam is. Let bij de aankoop op de duurzaamheid van de matras, omdat dit op de lange termijn invloed heeft op uw budget.

Investeer in een verstelbaar bedframe

Met een verstelbaar bedframe kun je je hoofd en benen hoger leggen om een comfortabele slaaphouding te vinden. Deze frames kunnen het ook makkelijker voor je maken om in en uit bed te stappen.

Test de matras voordat je hem aankoopt

Het is altijd het beste om een matras te testen voordat je het aankoopt. Neem de tijd om in verschillende posities op het matras te gaan liggen om te zien hoe het aanvoelt. Bij Sleeptherapy bieden we een gratis adviesdienst waarbij onze experts met onze mobiele showroom naar u toe komen in Evergem zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij Sleeptherapy zijn we toegewijd om onze klanten matrassen van de hoogste kwaliteit te bieden om hun pijn te verlichten. Onze medische matrassen en boxspringbedden zijn ideaal voor mensen die lijden aan fibromyalgie. We kunnen u helpen de perfecte slaapoplossing te vinden en met onze producten een groot verschil maken in uw leven.

 • Een medium stevig matras is de beste keuze voor mensen met fibromyalgieklachten.
 • Kies een matras dat uw slaaphouding ondersteunt en drukverlichting biedt voor gevoelige gebieden.
 • Matrassen op basis van schuim bieden drukverlichting, terwijl matrassen op basis van latex meer ondersteuning bieden.
 • Matrassen van schuim met een hoge dichtheid zijn duurzaam en veerkrachtig en bieden betere ondersteuning dan matrassen met een lage dichtheid.
 • Investeer in een duurzaam matras voor langdurig comfort.
 • Met een verstelbaar bedframe kunt u uw hoofd en benen hoger leggen om een comfortabele positie te vinden.
 • Test de matras voordat u hem aankoopt om er zeker van te zijn dat hij aan uw behoeften voldoet.
Matras Kopen In Evergem

Koop Matras in Evergem: 5 mythes over boxsprings ontkracht

Bij Sleeptherapy geloven we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gelukkig en gezond leven. Daarom bieden we kwaliteitsmatrassen en boxspringbedden aan particulieren en hotels in Evergem en omgeving. We weten echter dat er veel mythes en misvattingen over boxsprings bestaan die klanten in verwarring kunnen brengen en hen ervan kunnen weerhouden te genieten van de voordelen van een goed matras. In dit artikel willen we enkele van deze mythes ontkrachten en laten zien waarom een boxspring de beste investering voor je nachtrust kan zijn.

Boxsprings zijn te duur

Bij de aankoop van een matras gaan veel mensen ervan uit dat een boxspring te duur is voor hun budget. Bij Sleeptherapy geloven we echter dat een goed matras een verstandige investering is die uw gezondheid en welzijn op de lange termijn ten goede komt. We bieden ook een assortiment boxspringbedden aan met verschillende prijzen, zodat er voor elk budget een geschikte matras te vinden is, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of het comfort.

Boxspringbedden zijn te zwaar en log

Een andere veel voorkomende misvatting over boxsprings is dat ze zwaar en moeilijk te vervoeren zijn. Het is waar dat boxspringbedden steviger en steviger zijn dan gewone matrassen, maar ze zijn niet per se zwaar of onhandig. Bij Sleeptherapy bieden we een assortiment boxspringbedden die zo licht en gemakkelijk mogelijk te vervoeren zijn, zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid.

Boxspringbedden zijn alleen voor luxe hotels | Evergem

Veel mensen gaan ervan uit dat boxspringbedden een luxe zijn die alleen in luxe hotels en resorts te vinden is. Dit is echter verre van de waarheid. Bij Sleeptherapy vinden we dat iedereen een goede nachtrust verdient, of je nu in een luxe hotel verblijft of thuis. Daarom bieden we een assortiment boxspringbedden die zijn afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van onze klanten.

Boxspringbedden zijn niet geschikt voor mensen met gezondheidsproblemen | Evergem

Veel mensen met aandoeningen zoals rugpijn, artritis en fibromyalgie gaan ervan uit dat een boxspringbed voor hen niet geschikt is. Bij Sleeptherapy geloven we echter dat een goed boxspringbed juist kan helpen om deze aandoeningen te verlichten en de algehele slaapkwaliteit te verbeteren. Wij bieden een assortiment medische matrassen en boxspringbedden die speciaal ontworpen zijn om optimale ondersteuning en comfort te bieden aan mensen met medische aandoeningen.

Boxsprings zijn oncomfortabel en lawaaierig | Evergem

Veel mensen denken dat boxspringbedden oncomfortabel en lawaaierig zijn, omdat de veren gedurende de nacht piepen en kraken. Bij Sleeptherapy vinden we echter dat een goed boxspringbed zowel comfortabel als stil moet zijn. Daarom bieden we een assortiment boxspringbedden die zijn ontworpen om optimale ondersteuning en demping te bieden, zonder onnodig lawaai of ongemak.

Kortom, bij Sleeptherapy geloven we dat een boxspring de beste investering is die je kunt doen voor je nachtrust. We hopen deze mythes en misvattingen over boxsprings weg te nemen en meer mensen in Evergem en daarbuiten aan te moedigen om te genieten van de voordelen van een goed matras. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek met een van onze slaapexperts om de juiste boxspring voor jou te vinden.

 • Een goed boxspringbed is een goede investering in je gezondheid en welzijn.
 • Boxspringbedden zijn niet per definitie zwaar of log – we bieden een reeks lichtgewicht opties.
 • Iedereen verdient een goede nachtrust, niet alleen luxe hotelgasten.
 • Een goed medisch matras of boxspringbed kan helpen bij veel voorkomende kwalen.
 • Een goed boxspringbed moet zowel comfortabel als stil zijn, zonder onnodig lawaai of ongemak.

Matrassen Evergem


Welke soorten matrassen en boxsprings kan je kopen in Evergem?

Sleeptherapy biedt een ruim assortiment kwaliteitsmatrassen en boxsprings te koop aan in Evergem. Onze producten zijn perfect voor mensen die last hebben van rugpijn, nekpijn, schouderpijn of andere medische problemen zoals fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, hyperaciditeit, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose. Onze producten hebben medische kwaliteiten en we hebben ook lattenbodems met medische kwaliteiten. We bieden gratis advies aan onze deskundigen en fysiotherapeuten die je kunnen helpen bij het kiezen van de beste matras en boxspring voor jouw specifieke behoeften.

Hoe kan ik een matras of boxspring in Evergem kopen bij Sleeptherapy?

Een matras of boxspring kopen bij Sleeptherapy in Evergem is heel eenvoudig. U kunt onze showroom bezoeken om onze producten persoonlijk te bekijken en uit te proberen. Onze showroom is mobiel, dus we kunnen ook naar u toe komen als dat u beter uitkomt. Je kunt onze producten ook online kopen op onze website. We bieden gratis verzending binnen België en Nederland, en onze producten worden geleverd met 10 jaar garantie.

Levert Sleeptherapy mijn nieuwe matras of boxspring bij mij thuis in Evergem?

Ja, wij bieden een bezorgservice voor onze klanten in Evergem. Wij bezorgen uw nieuwe matras of boxspring bij u thuis en zetten deze voor u klaar. Bovendien neemt ons leveringsteam uw oude matras of boxspring gratis mee als u dat wenst. Onze bezorgservice is snel, efficiënt en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe matras of boxspring.


Matras Evergem | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Matras kopen in Evergem