Matrassen Avelgem

Verbeter uw slaapervaring met onze medische matrassen en bedden in Avelgem

Matrassen Avelgem ? Op zoek naar de perfecte matras die uw chronische rugpijn kan verlichten?

Kijk dan niet verder dan Sleeptherapy.

Wij bieden hoogwaardige medische matrassen en bedden die ontworpen zijn om verschillende medische problemen te verlichten, zoals nekpijn, schouderpijn en fibromyalgie.

Met onze mobiele showroom kunnen onze slaapexperts en fysiotherapeuten je een gratis consult en deskundig advies geven.

Aarzel niet om ons formulier in te vullen voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties om je slaapervaring in Avelgem te upgraden.

Matrassen Avelgem
Matrassen Avelgem

sleeptherapy prijs offerte contact

Heb je genoeg van onrustige nachten? Probeer de medische matrassen van Sleeptherapy in Avelgem voor pijnverlichting en betere slaap. Vraag vandaag nog deskundig advies en prijzen aan.


Matrassen Avelgem: 7 manieren om uw slaapkwaliteit te verbeteren

Bij Sleeptherapy geloven we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en productief leven. Daarom hebben we ons erop toegelegd om de inwoners van Avelgem te voorzien van matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit, speciaal ontworpen om allerlei slaapgerelateerde problemen te elimineren. Als je kampt met rugpijn, nekpijn, vermoeidheid of slapeloosheid, kan ons team van slaapexperts en kinesitherapeuten je helpen om de perfecte oplossing te vinden.

In dit artikel delen we 7 eenvoudige maar effectieve manieren om je slaapkwaliteit te verbeteren en elke ochtend fris wakker te worden. Of je nu in Avelgem woont of gewoon op doorreis bent, deze tips zullen je helpen om je slaapproblemen op te lossen.

Investeer in een matras van goede kwaliteit

De eerste stap om je slaapkwaliteit te verbeteren is investeren in een matras van hoge kwaliteit die comfortabel en ondersteunend is. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan matrassen van toonaangevende merken zoals Tempur, Swissflex en Auping, allemaal ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te bieden. Of je nu de voorkeur geeft aan een zacht of een stevig matras, wij kunnen je helpen de perfecte matras voor jou te vinden.

Kies het juiste kussen

Het juiste kussen kan het verschil maken voor een goede nachtrust. Een te hoog of te laag kussen kan nek- en schouderpijn veroorzaken, wat leidt tot ongemak en een verstoorde slaap. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan hoofdkussens van toonaangevende merken zoals Mline, Ergosleep en Auping, allemaal ontworpen om maximale ondersteuning en comfort te bieden. Wij helpen je het perfecte kussen te vinden dat past bij jouw slaaphouding en persoonlijke voorkeuren.

Optimaliseer uw slaapomgeving

Het creëren van de juiste slaapomgeving is essentieel voor een goede nachtrust. Je slaapkamer moet donker, stil en koel zijn, met een comfortabele temperatuur van ongeveer 18-20°C. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan accessoires zoals dekens, dekbedden en matrasbeschermers, allemaal ontworpen om uw slaapomgeving te optimaliseren en uw slaapkwaliteit te verbeteren.

Ontwikkel een routine voor het slapengaan | Avelgem

Het ontwikkelen van een routine voor het slapengaan is een geweldige manier om je lichaam te helpen ontspannen en je voor te bereiden op de slaap. Zorg ervoor dat je minstens een uur voor het slapengaan rustig aan doet en vermijd schermen en fel licht. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan ontspanningsproducten zoals geurkaarsen, essentiële oliën en slaapmaskers, allemaal ontworpen om je te helpen ontspannen en tot rust te komen voor het slapengaan.

Geregeld bewegen

Regelmatig bewegen is een van de beste manieren om je slaapkwaliteit te verbeteren. Lichaamsbeweging helpt om stress en angst te verminderen, die de slaap kunnen verstoren. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan fitnessapparaten zoals fitnessballen, balanskussens en schuimrollers, allemaal ontworpen om u te helpen actief en gezond te blijven.

Volg een gezond dieet

Gezond eten is essentieel voor een goede nachtrust. Vermijd cafeïne en zware maaltijden voor het slapengaan, omdat deze je vermogen om te slapen kunnen verstoren. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan gezonde voedingsproducten zoals voedingssupplementen, natuurlijke sappen en energierepen, allemaal ontworpen om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Overleg met Sleeptherapy deskundigen

Als je worstelt met slaapgerelateerde problemen, is het belangrijk om slaapdeskundigen te raadplegen die je kunnen helpen de juiste oplossing voor jouw behoeften te vinden. Ons team van ervaren slaapexperts en fysiotherapeuten staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding. Bij Sleeptherapy kunnen we met onze mobiele showroom bij u langskomen voor een gratis adviesgesprek, zodat u het beste advies en de beste prijs kunt krijgen van ons team van deskundigen.

 • Investeer in een matras en kussen van hoge kwaliteit voor maximaal comfort en ondersteuning.
 • Optimaliseer je slaapomgeving met accessoires zoals dekens, dekbedden en matrasbeschermers.
 • Ontwikkel een routine voor het slapengaan en kom tot rust voor het slapengaan met ontspanningsproducten zoals essentiële oliën en slaapmaskers.
 • Blijf actief en gezond met fitnessapparatuur zoals fitnessballen, balanskussens en schuimrollers.
 • Eet gezond en vermijd cafeïne en zware maaltijden voor het slapengaan.
 • Raadpleeg Sleeptherapy experts voor persoonlijk advies en begeleiding.
 • Ontvang gratis deskundig advies en de beste prijzen van ons team van slaapexperts en fysiotherapeuten.
Matrassen Avelgem

sleeptherapy prijs offerte contact


Matrassen Avelgem: 8 tips om de juiste matras te kiezen

Het kiezen van het juiste matras is cruciaal voor een goede nachtrust, vooral als je last hebt van rugpijn, nekpijn of andere medische aandoeningen. Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede matras en bieden we een ruim assortiment matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit om u te helpen de rustgevende slaap te krijgen die u verdient. We zijn gevestigd in Avelgem en willen de inwoners van deze mooie gemeente en omstreken graag van dienst zijn. Hier zijn acht tips om de juiste matras voor jou te kiezen.

Bedenk uw slaaphouding

De positie waarin u ’s nachts slaapt, is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van het juiste matras. Rugslapers hebben een steviger matras nodig, terwijl zijslapers voor een zachtere optie moeten kiezen. Maagslapers kunnen het beste kiezen voor een matras met een gemiddelde stevigheid.

Kijk naar ondersteuning

Een matras moet uw wervelkolom, nek en andere lichaamsdelen ondersteunen om pijn te voorkomen. Een goed matras moet uw wervelkolom in lijn houden, of u nu op uw rug, zij of buik slaapt.

Controleer de hardheid | Avelgem

Hoewel ieders voorkeuren verschillen wat betreft stevigheid, moet u een matras kiezen dat niet te zacht of te stevig is. Een te zacht matras zal ervoor zorgen dat u te ver wegzakt, wat kan leiden tot rugpijn, terwijl een te stevig matras drukpunten kan veroorzaken.

Rekening houden met uw gewicht | Avelgem

Uw gewicht speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste matras. Als u bijvoorbeeld aan de zwaardere kant bent, geeft u misschien de voorkeur aan een matras met dikkere spiraal of meer vulling om uw lichaam de juiste ondersteuning te bieden.

Denk aan allergieën

Als u last heeft van allergieën of astma, wilt u een matras kiezen dat hypoallergeen is. Bij Sleeptherapy bieden we een assortiment allergievriendelijke matrassen die u helpen ’s nachts makkelijker te ademen.

Kwaliteit materialen

De kwaliteit van de materialen die in de matras worden gebruikt is zeer belangrijk. Bij Sleeptherapy gebruiken we materialen van hoge kwaliteit, waaronder natuurlatex, traagschuim en microspiralen, zodat onze klanten langdurig comfort en ondersteuning krijgen.

Lees voor een goede garantie

Als u in een nieuw matras investeert, wilt u er zeker van zijn dat het jarenlang meegaat. Zoek een matras met een goede garantie die uw investering beschermt.

Test de matrassen | Avelgem

Last but not least moet je een matras altijd testen voordat je het koopt. Bezoek onze mobiele showroom in Avelgem, en onze slaapexperts helpen je de perfecte matras voor jouw behoeften te vinden.

Bij Sleeptherapy helpen we je graag bij het vinden van de beste matras voor jouw behoeften. Bel ons voor een gratis adviesgesprek en laat ons je tonen hoe onze matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit je slaapkwaliteit kunnen verbeteren.

 • Onze matrassen zijn ontworpen om uw wervelkolom, nek en andere lichaamsdelen te ondersteunen en zo pijn te voorkomen.
 • Onze matrassen zijn hypoallergeen, zodat u ’s nachts gemakkelijk kunt ademen.
 • We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor langdurig comfort en ondersteuning.
 • Onze slaapexperts staan altijd klaar om je advies te geven en je te helpen de perfecte matras te vinden.
 • Bezoek onze mobiele showroom in Avelgem of bel ons vandaag nog voor een gratis adviesgesprek.
Matrassen Avelgem

sleeptherapy prijs offerte contact

Matrassen Avelgem: 9 Veel voorkomende slaapstoornissen en hoe ze te behandelen

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe belangrijk een goede slaap is voor uw algemene gezondheid en welzijn. We begrijpen ook dat slaapstoornissen een grote impact kunnen hebben op je leven. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om matrassen en bedden van hoge kwaliteit te leveren om u te helpen de best mogelijke nachtrust te krijgen. In dit artikel bespreken we 9 veelvoorkomende slaapstoornissen en de behandeling ervan, specifiek voor inwoners van Avelgem.

Slapeloosheid

Slapeloosheid is een slaapstoornis die veel mensen in Avelgem treft. Het wordt gekenmerkt door moeilijk in slaap vallen, moeilijk in slaap blijven en te vroeg wakker worden. Bij Sleeptherapy bieden we matrassen en bedden aan die ontworpen zijn om het draaien en woelen te verminderen, wat de symptomen van slapeloosheid kan helpen verlichten.

Slaapapapneu

Slaapapneu is een aandoening waarbij de ademhaling wordt onderbroken tijdens de slaap, waardoor iemand vaak wakker wordt gedurende de nacht. Wij bieden matrassen en bedden die het snurken kunnen verminderen en slaapapneusymptomen kunnen voorkomen.

Restelozebenensyndroom

Het rustelozebenensyndroom is een aandoening waarbij iemand een oncomfortabel gevoel in zijn benen voelt terwijl hij probeert te slapen. Onze matrassen en bedden kunnen deze symptomen helpen verlichten door de druk te verlichten en de bewegingsoverdracht te verminderen.

Narcolepsie

Narcolepsie is een slaapstoornis die overdag overmatige slaperigheid en plotselinge aanvallen van inslapen veroorzaakt. Wij bieden matrassen en bedden die ontworpen zijn om een diepe, rustgevende slaap te bevorderen, wat kan helpen om slaperigheid overdag te verminderen en de algehele slaapkwaliteit te verbeteren.

Depressie en angst

Depressie en angst kunnen slaapstoornissen veroorzaken en het moeilijk maken om ’s nachts in slaap te vallen. Wij bieden matrassen en bedden die angst kunnen verminderen en ontspanning kunnen bevorderen, wat de slaapkwaliteit kan verbeteren.

Zure reflux | Avelgem

Zure reflux is een aandoening waarbij maagzuur terugstroomt in de slokdarm, wat ongemak kan veroorzaken en de slaap kan verstoren. Onze matrassen en bedden zijn ontworpen om het bovenlichaam hoger te leggen, wat kan helpen om symptomen van zure reflux te voorkomen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een aandoening die chronische pijn en vermoeidheid veroorzaakt, wat de slaap kan verstoren. Wij bieden matrassen en bedden die kunnen helpen drukpunten te verlichten en pijn te verminderen, wat de slaapkwaliteit kan verbeteren en vermoeidheid kan verminderen.

Rugpijn | Avelgem

Rugpijn kan het moeilijk maken om een comfortabele slaaphouding te vinden, wat de slaap kan verstoren. Onze matrassen en bedden zijn ontworpen om ondersteuning te bieden en zich aan te passen aan het lichaam, wat kan helpen rugpijn te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Snurken

Snurken is een veelvoorkomende slaapstoornis die storend kan zijn voor zowel de snurker als de slapende partner. Wij bieden matrassen en bedden die het snurken kunnen verminderen door de juiste uitlijning te bevorderen en drukpunten te verminderen.

Bij Sleeptherapy zijn we er om u te helpen de best mogelijke nachtrust te krijgen. Als je last hebt van een van deze slaapstoornissen, raden we je aan om langs te komen in onze mobiele showroom in Avelgem voor een gratis consult met onze slaapexperts en kinesitherapeuten. Wij bieden gratis deskundig advies en de beste prijzen voor onze matrassen en bedden van hoge kwaliteit met medische kwaliteiten. Hier zijn enkele van de voordelen die onze producten kunnen bieden:

 • Verminderen van woelen en draaien
 • Slaapapneusymptomen voorkomen
 • Symptomen van rustelozebenensyndroom verlichten
 • Algehele slaapkwaliteit verbeteren
 • Angst verminderen en ontspanning bevorderen
 • Symptomen van zure reflux voorkomen
 • Verminderen van pijn en vermoeidheid
 • Symptomen van rugpijn verbeteren
 • Snurken verminderen

Investeer in je gezondheid en welzijn door te investeren in kwaliteitsslaap. Laat Sleeptherapy u begeleiden naar een betere nachtrust.


Bij Sleeptherapy begrijpen we dat het vinden van de juiste matras een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een aantal FAQ’s samengesteld om potentiële klanten in Avelgem te helpen onze producten en diensten beter te begrijpen.

Welke soorten matrassen biedt Sleeptherapy aan voor inwoners van Avelgem?

Bij Sleeptherapy bieden we een brede waaier aan matrassen die aan alle slaapvoorkeuren en -behoeften voldoen. Onze medische matrassen zijn speciaal ontworpen om rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen te verlichten. We bieden ook traagschuim matrassen voor degenen die de voorkeur geven aan een zachter gevoel, evenals hybride matrassen die de ondersteuning van veren combineren met het comfort van schuim.

Biedt Sleeptherapy oplossingen op maat voor wie in Avelgem woont?

Ja, dat doen we! We begrijpen dat iedereen andere slaapbehoeften heeft en daarom bieden we oplossingen op maat om ervoor te zorgen dat u de perfecte matras voor uw lichaam krijgt. Onze mobiele showroom kan bij u langskomen voor een gratis adviesgesprek, zodat we uw behoeften beter begrijpen en deskundig advies kunnen geven. Bovendien bieden we matrassen en boxspringbedden op maat die precies op uw wensen kunnen worden afgestemd.

Wat maakt Sleeptherapy anders dan andere matrassenbedrijven in Avelgem?

Bij Sleeptherapy zijn we meer dan alleen een matrassenbedrijf. Ons team bestaat uit kinesitherapeuten die deskundig advies kunnen geven over het verlichten van pijn en het verbeteren van de slaapkwaliteit. We gebruiken ook alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor onze producten, zodat ze jarenlang meegaan. En als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, bieden we een proefperiode van 100 nachten en gratis retourzendingen.


Matras Avelgem | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Matrassen Avelgem