Sleeptherapy matras

Verbeter uw slaap met onze Sleeptherapy matras

Sleeptherapy matras ? Bent u het zat om de hele nacht te woelen?

Kijk niet verder dan Sleeptherapy.

Onze hoogwaardige matrassen zijn ontworpen om u de best mogelijke nachtrust te geven.

Met functies zoals drukverlaging, temperatuurregeling en bewegingsisolatie, wordt u elke ochtend verfrist en verjongd wakker met onze Sleeptherapy matras.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Ons team van slaapexperts beantwoordt graag al uw vragen en geeft persoonlijke aanbevelingen op basis van uw slaapgewoonten en voorkeuren.

Investeer vandaag nog in uw nachtrust met Sleeptherapy.

Sleeptherapy matras
Sleeptherapy matras

sleeptherapy prijs offerte contact

Bij Sleeptherapy geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond en gelukkig leven. Onze Sleeptherapy matrassen zijn zorgvuldig ontworpen om ongeëvenaard comfort en ondersteuning te bieden, zodat u fris wakker wordt en klaar bent om de dag aan te gaan.

Onze medische matrassen en boxsprings staan erom bekend dat ze rugpijn, nekpijn, schouderpijn en vele andere kwalen verlichten. Onze matrassen zijn ontworpen om gerichte drukverlichting te bieden, met de perfecte hoeveelheid ondersteuning en demping om uw wervelkolom in een neutrale positie te houden. Wij bieden ook de beste lattenbodems voor uw bed, met medische kwaliteiten om een optimale slaaphouding te bevorderen.

 • Ervaar het ongeëvenaarde comfort en de ondersteuning van onze Sleeptherapy-matras om u te helpen beter te slapen en fris wakker te worden.
 • Onze matrassen zijn ontworpen om verlichting te bieden bij een groot aantal aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, fibromyalgie, artritis en nog veel meer.
 • Wij bieden een gratis consult met onze slaapexperts en fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat u het beste advies en de beste prijs krijgt.
 • Onze mobiele showroom stelt u in staat om onze Sleeptherapy matras in uw eigen huis uit te proberen om een weloverwogen beslissing te nemen.
 • Onze matrassen zijn geschikt voor particulieren en hotels die op zoek zijn naar de ultieme slaapervaring.

Wilt u de Sleeptherapy matras zelf uitproberen? Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken voor een gratis consult en zet de eerste stap naar een rustgevende nachtrust.

Sleeptherapy matras

7 Voordelen van het bezitten van een Sleeptherapy matras thuis

Slaap is van vitaal belang voor een optimale gezondheid en welzijn, en het belang van een goede nachtrust kan niet worden overschat. Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust en hoe het uw fysieke en emotionele gezondheid kan beïnvloeden. Daarom bieden wij hoogwaardige matrassen en boxsprings die een rustgevende en verjongende slaap bevorderen. In dit artikel lichten we de zeven voordelen van een Sleeptherapy matras voor thuis toe.

Verlicht pijn

Sleeptherapy matrassen zijn ideaal voor mensen die lijden aan chronische pijn of aandoeningen zoals rugpijn, schouderpijn, nekpijn, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose. Onze medische matrassen en bedden zijn ontworpen om uw lichaam de ondersteuning te bieden die het nodig heeft om het ongemak en de pijn te verlichten die u tijdens het slapen kunt voelen.

Helpt bij stress

Stress kan de kwaliteit van uw slaap beïnvloeden, wat weer kan leiden tot stress. Met een Sleeptherapy matras ervaart u een aanzienlijke vermindering van het fysieke en mentale stressniveau. Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om drukpunten te verminderen, wat spierontspanning bevordert en u helpt beter te slapen.

Vermindert vermoeidheid

Als u zich moe of uitgeput voelt als u wakker wordt, heeft u misschien een beter matras nodig. Een Sleeptherapy matras kan u helpen om fris wakker te worden door de ondersteuning en het comfort te bieden dat uw lichaam nodig heeft. Na een rustgevende nachtrust is uw energieniveau hersteld en kunt u de dag met hernieuwde energie tegemoet zien.

Verbetert de slaapkwaliteit

Slaap is essentieel voor een optimale gezondheid, en de kwaliteit van uw slaap kan een aanzienlijke invloed hebben op uw algehele welzijn. Een Sleeptherapy-matras is ontworpen om de kwaliteit van de slaap te bevorderen, het aantal ontwakingen te verminderen en u te helpen sneller weer in slaap te vallen. Met een Sleeptherapy-matras geniet u van een hogere kwaliteit REM-slaap, die nodig is voor fysiek en emotioneel herstel.

Vermindert snurken

Snurken kan niet alleen uw slaap beïnvloeden, maar ook die van uw partner. Met een Sleeptherapy matras vermindert u het snurken door uw luchtwegen open te houden en uw hoofd en nek in de juiste positie te houden. Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om uw lichaam correct uit te lijnen, waardoor de kans op snurken in het algemeen afneemt.

Verhoogt de slaapduur

Het lichaam heeft elke nacht een bepaalde hoeveelheid slaap nodig om optimaal te functioneren. Als uw slaap wordt onderbroken, bereikt u mogelijk niet de aanbevolen hoeveelheid. Een Sleeptherapy matras kan uw slaapduur verlengen zodat u uitgeruster en meer ontspannen wakker wordt. Met een goede nachtrust zal uw lichaam overdag beter functioneren.

Bespaar geld op de lange termijn

Investeren in een kwaliteitsmatras zoals Sleeptherapy is een investering in uw gezondheid en uw portemonnee. Onze slaapexperts en fysiotherapeuten kunnen u het beste advies geven over de verzorging van uw matras om de levensduur te verlengen. 


sleeptherapy prijs offerte contact

Matras advies rugpijn | Sleeptherapy: Sleeptherapy geeft deskundig advies over het kiezen van de juiste matras om uw rugpijn te verlichten. Onze medische matrassen en boxsprings zijn ontworpen om uw wervelkolom te ondersteunen, de juiste uitlijning te bevorderen en drukpunten te verlichten voor een pijnvrije slaap.

Matrassen tegen stofmijt | Sleeptherapy: De anti-allergie matrassen van Sleeptherapy zijn de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van huisstofmijtallergie. Onze matrassen zijn gemaakt van materialen die de ophoping van huisstofmijt en andere allergenen voorkomen, zodat u gemakkelijk kunt ademen en rustig kunt slapen.

Beste drukverlagende Sleeptherapy matras: Kijk niet verder dan Sleeptherapy voor de beste drukverlagende matrassen. Onze medische matrassen zijn ontworpen met de nieuwste technologie en materialen om een goede uitlijning van de wervelkolom te bieden en drukpunten te verminderen, wat resulteert in een comfortabele en verjongende slaap.

Speciale matras voor rugpijn | Sleeptherapy: Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust, vooral voor mensen die last hebben van rugpijn. Daarom bieden we een speciale lijn medische matrassen die ontworpen zijn om rugpijn te verlichten en de ondersteuning en het comfort te bieden die u nodig hebt.

Beste allergiematras | anti-allergie matrassen bij Sleeptherapy: Zeg vaarwel tegen allergieën met de anti-allergie matrassen van Sleeptherapy. Onze matrassen zijn gemaakt van materialen die de ophoping van allergenen voorkomen, waardoor u verzekerd bent van een rustgevende en allergievrije slaap.

Beste Sleeptherapy matrassen: Kijk niet verder dan Sleeptherapy voor de beste matrassen op de markt. Ons assortiment medische matrassen en boxsprings is ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden, pijn te verlichten en een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen.

Medische matrassen | Sleeptherapy: De medische matrassen van Sleeptherapy zijn perfect voor iedereen die last heeft van lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn en fibromyalgie. Onze matrassen zijn ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten om de ondersteuning en het comfort te bieden die u nodig heeft voor een goede nachtrust.


De ultieme gids om het meeste uit uw Sleeptherapy matras te halen: 7 stappen naar maximaal comfort en tevredenheid

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om onze klanten te voorzien van matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit voor maximaal comfort en tevredenheid. In dit artikel doorlopen we 7 eenvoudige stappen om u te helpen het meeste uit uw Sleeptherapy matras te halen.

Vind de perfecte pasvorm

De eerste stap naar een rustgevende nachtrust is het vinden van de perfecte matras die past bij uw lichaamstype en slaapgewoonten. Bij Sleeptherapy bieden we een breed scala aan medische matrassen en bedden die speciaal zijn ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Van rugpijn tot hyperaciditeit, wij hebben een matras dat de ondersteuning en het comfort biedt die u nodig heeft voor een goede nachtrust.

Investeer in kwaliteit

Kwaliteit moet altijd voorop staan bij het kiezen van een matras. Onze Sleeptherapy matrassen zijn gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen. Investeren in een kwaliteitsmatras is een verstandige beslissing die zich op de lange termijn terugbetaalt.

Combineer het met de perfecte onderlaag

Een goed matras is slechts zo goed als zijn basis. Daarom adviseren wij uw Sleeptherapy matras te combineren met een van onze lattenbodems die medische kwaliteiten bieden. Onze lattenbodems zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden terwijl ze goede ventilatie bieden om u de hele nacht koel en comfortabel te houden.

Houd ze schoon

Om de levensduur van uw Sleeptherapy matras te verlengen is regelmatig reinigen en onderhouden essentieel. Wij raden u aan een matrasbeschermer te gebruiken en uw beddengoed regelmatig te wassen om te voorkomen dat stof en allergenen zich op uw matras ophopen.

Pas uw slaaphouding aan

Wist u dat uw slaaphouding een grote invloed kan hebben op de kwaliteit van uw slaap? Op uw buik slapen kan bijvoorbeeld uw nek en rug belasten. Wij raden u aan uw slaaphouding aan te passen zodat uw lichaam optimaal ondersteund en comfortabel is.

Creëer een ontspannende omgeving

Het creëren van een ontspannende slaapomgeving is cruciaal voor een goede slaapkwaliteit. Zorg ervoor dat uw slaapkamer rustig, koel en donker is om optimale slaapomstandigheden te creëren. Het gebruik van aromatherapie of witte ruis kan ook helpen om te ontspannen en de kwaliteit van uw slaap te verbeteren.

Vraag advies aan een deskundige

Bij Sleeptherapy bieden we gratis consultaties met onze slaapexperts en fysiotherapeuten die u deskundig advies kunnen geven over het kiezen van de juiste matras en slaaphouding voor uw lichaam. Wij bieden ook de beste prijzen voor onze producten, zodat u waar voor uw geld krijgt.

 • Investeer in een kwaliteitsmatras van Sleeptherapy voor maximaal comfort en ondersteuning.
 • Combineer uw matras met een van onze lattenbodems voor optimale ondersteuning en ventilatie.
 • Regelmatige reiniging en onderhoud zijn belangrijk om de levensduur van uw matras te verlengen.
 • Pas uw slaaphouding aan voor maximaal comfort en ondersteuning van uw lichaam.
 • Creëer een ontspannende slaapomgeving voor een goede slaapkwaliteit.
 • Profiteer van onze gratis consulten met onze slaapexperts en fysiotherapeuten.
 • De beste prijzen voor onze producten, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Conclusie

Kortom, investeren in een Sleeptherapy matras is een investering in een goede nachtrust. Door deze 7 eenvoudige stappen te volgen, kunt u jarenlang maximaal comfort en tevredenheid met uw matras garanderen. Neem geen genoegen met een middelmatig matras wanneer u het ultieme comfort en ondersteuning kunt ervaren met Sleeptherapy.

Sleeptherapy matras

sleeptherapy prijs offerte contact

5 Feiten die u moet weten over Sleeptherapy matrassen voor slapeloosheid

Welkom bij Sleeptherapy, waar we trots zijn op de verkoop van de beste kwaliteit matrassen en boxsprings in België. Wij weten dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Daarom verkopen wij matrassen en bedden met medische kwaliteiten die ontworpen zijn om medische problemen zoals rugpijn, nekpijn en slapeloosheid te verlichten. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van onze Sleeptherapy-matrassen en waarom ze de perfecte oplossing zijn voor mensen die worstelen met slapeloosheid.

Onze matrassen zijn aanpasbaar

Bij Sleeptherapy weten we dat ieders slaapgewoonten en voorkeuren uniek zijn. Daarom bieden wij verschillende aanpasbare opties voor uw Sleeptherapy matras. Van de hardheid van de matras tot de lattenbodem van het bed, wij zorgen ervoor dat elk onderdeel is afgestemd op uw behoeften. Onze maatwerkopties zorgen ervoor dat uw Sleeptherapy matras perfect op uw lichaam is afgestemd en u heerlijk kunt slapen.

Medische kwaliteit matrassen

Onze Sleeptherapy matrassen zijn speciaal ontworpen om aan medische eisen te voldoen. Onze producten zijn perfect voor mensen met rug-, nek- en schouderpijn, hernia’s, spit en artritis. Wij werken samen met fysiotherapeuten om de beste kwaliteit medische matrassen op de markt te bieden. Sleeptherapy matrassen zijn ontworpen om ongemak te verlichten en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke slaap krijgt.

Verwijder slapeloosheid

Slapeloosheid is een veel voorkomende slaapstoornis die wereldwijd miljoenen mensen treft. Als u een van die mensen bent die het moeilijk vindt om in slaap te vallen, kunnen Sleeptherapy matrassen de oplossing voor uw probleem zijn. Onze producten zijn ontworpen om u een comfortabele en rustige slaapervaring te geven, die u helpt te ontspannen en in slaap te vallen. Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten, want onze medische kwaliteitsmatrassen hebben een kalmerend effect en garanderen een diepere en meer rustgevende slaap.

Ons team van deskundigen staat voor u klaar

Ons professionele team bestaat uit slaapexperts en fysiotherapeuten die u kunnen helpen bij het kiezen van de beste Sleeptherapy matras. Onze deskundigen zijn altijd beschikbaar voor een gratis consult om u te helpen de perfecte matras voor uw behoeften te kiezen. Op verzoek komen wij ook bij u thuis met onze mobiele showroom om u te verzekeren van de beste producten en service.

Onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen

Bij Sleeptherapy nemen we uw veiligheid serieus. Daarom voldoen onze producten aan de Europese veiligheidsnormen. Onze matrassen en bedden ondergaan strenge tests om te garanderen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn, zodat u zich bij aankoop geen zorgen hoeft te maken. Onze slaapexperts kunnen al uw vragen over de veiligheid van onze producten beantwoorden.

Conclusie

Concluderend, Sleeptherapy matrassen zijn de perfecte oplossing om uw slaapkwaliteit te verbeteren, vooral als u worstelt met slapeloosheid. Onze aanpasbare matrassen van medische kwaliteit, ons deskundig team en de naleving van de Europese veiligheidsnormen maken ons de ideale keuze voor mensen die comfortabel en rustig willen slapen.

Sleeptherapy matras

sleeptherapy prijs offerte contact

FAQ’s over de Sleeptherapy matras

Slaap is essentieel voor onze gezondheid en welzijn en Sleeptherapy begrijpt het belang van een goede nachtrust. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden aan particulieren en hotels. Onze matrassen en bedden van medische kwaliteit zijn ontworpen om rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere kwalen te verlichten. In dit artikel beantwoorden we de meest gestelde vragen over de Sleeptherapy matras.

Wat is een Sleeptherapy matras?

Een Sleeptherapy matras is een matras van hoge kwaliteit dat ultiem comfort en ondersteuning biedt voor een rustgevende, verjongende slaap. Onze matrassen zijn gemaakt van verschillende materialen waaronder traagschuim, latexschuim en pocketveren, elk met specifieke eigenschappen om aan uw voorkeuren en medische behoeften te voldoen.

Hoe verlicht de Sleeptherapy matras de pijn?

Onze medische matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met orthopedische chirurgen en fysiotherapeuten om gerichte ondersteuning te bieden om pijn in verschillende delen van het lichaam te verlichten. De matrassen verdelen het lichaamsgewicht gelijkmatig, bevorderen een goede uitlijning van de wervelkolom en verlichten drukpunten, waardoor pijn door aandoeningen als rugpijn, artritis en fibromyalgie wordt verlicht.

Zijn Sleeptherapy matrassen hypoallergeen?

Ja, onze matrassen zijn hypoallergeen en gemaakt van materialen die bestand zijn tegen huisstofmijt, schimmels en bacteriën, wat zorgt voor een gezonde slaapomgeving. Wij bieden ook matrasbeschermers van natuurlijke materialen zoals bamboe en Tencel, die hypoallergeen en vochtafvoerend zijn.

Zijn Sleeptherapy matrassen geschikt voor alle slaaphoudingen?

Ja, onze matrassen zijn ontworpen voor verschillende slaaphoudingen, waaronder zij-, rug- en buikslapers. Onze matrassen ondersteunen en richten de wervelkolom en verlichten drukpunten, zodat u in elke positie comfortabel en pijnloos kunt slapen.

Kan ik mijn Sleeptherapy matras aanpassen?

Ja, wij bieden aanpassingsmogelijkheden om aan uw voorkeuren en medische behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit verschillende hardheidsgraden, diktes en materialen, zodat u het matras krijgt dat het beste bij uw lichaam en medische aandoeningen past.

Wat maakt de Sleeptherapy matras anders dan andere matrassen?

Bij Sleeptherapy hebben we onze matrassen ontworpen om onze klanten een unieke slaapervaring te bieden. De Sleeptherapy matras is gemaakt van hoogwaardige materialen die de perfecte balans bieden tussen comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Onze matras is voorzien van een hoge dichtheid schuimbasis die zorgt voor een goede uitlijning van de wervelkolom en drukpunten vermindert. Het matras is ook voorzien van een verkoelende gel die uw lichaamstemperatuur reguleert en oververhitting voorkomt, zodat u de hele nacht door kunt slapen.

Hoe lang gaat mijn Sleeptherapy matras mee?

We weten dat investeren in een matras een belangrijke beslissing is, en u wilt er zeker van zijn dat uw matras vele jaren meegaat. Ons matras is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en lang meegaan.

De levensduur van een matras hangt echter grotendeels af van hoe goed u het verzorgt. Wij raden u aan uw matras om de 3-6 maanden te vervangen om een gelijkmatige slijtage te garanderen en de levensduur te beschermen.

Wat is de beste manier om mijn Sleeptherapy matras te onderhouden?

Om ervoor te zorgen dat uw Sleeptherapy matras lang meegaat, raden wij u aan enkele eenvoudige onderhoudsinstructies te volgen. Ten eerste, gebruik een matrasbeschermer om uw matras schoon te houden en te voorkomen dat stofmijt en allergenen zich nestelen.

Als u iets morst of bevuilt, maak het dan onmiddellijk schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen agressieve chemicaliën of te veel water, want dat kan de matras beschadigen. Tot slot raden wij aan uw matras om de 3-6 maanden te vervangen om een gelijkmatige slijtage te garanderen.

Sleeptherapy matras
Sleeptherapy matras

Conclusie

Bij Sleeptherapy weten we dat een goede nachtrust het verschil kan maken voor uw fysieke en emotionele gezondheid. Daarom leveren wij matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit, zowel voor particulieren als voor hotels. Onze matrassen en bedden van medische kwaliteit zijn speciaal ontworpen om lichamelijke problemen zoals rug-, nek- en heuppijn te verlichten en tegelijkertijd ontspanning en stress te bevorderen.

Wanneer u investeert in een Sleeptherapy matras, investeert u in uw gezondheid en welzijn. Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en met zorg vervaardigd om u de rustgevende slaap te geven die u verdient. Van onze lattenbodems die een ongeëvenaarde ondersteuning bieden tot onze luxe boxspring bedden, wij hebben een reeks producten voor alle behoeften en voorkeuren.

 • Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en lichamelijk ongemak met een Sleeptherapy matras.
 • Onze producten zijn medisch ontworpen om lichamelijke kwalen zoals rugpijn, heuppijn en artritis te verlichten.
 • Onze matrassen en boxsprings zijn gemaakt van de beste materialen en zorgvuldig vervaardigd om onovertroffen comfort en duurzaamheid te garanderen.
 • Maak gebruik van onze mobiele showroom en krijg gratis advies en begeleiding van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

Bent u klaar om te investeren in de beste nachtrust van uw leven? Laat uw contactgegevens achter op onze site en een van onze Sleeptherapy zal contact met u opnemen om de perfecte matras voor uw behoeften te vinden.


Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Sleeptherapy matras