Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Verlicht uw rugpijn met Sleeptherapy matrassen

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn ? Bent u het zat om elke ochtend wakker te worden met een pijnlijke rug?

Dan bent u bij Sleeptherapy matrassen aan het juiste adres om uw rugpijn te verlichten.

Onze matrassen zijn ontworpen met de nieuwste technologie om u te ondersteunen waar u dat het meest nodig heeft.

Zo kunt u de best mogelijke slaap krijgen en fris en pijnvrij wakker worden.

Voor meer informatie over Sleeptherapy matrassen, prijzen en opties, vul ons formulier in en een van onze slaapexperts neemt binnenkort contact met u op.

Laat rugpijn uw leven niet langer verstoren.

Probeer Sleeptherapy vandaag nog en vind de slaap die u verdient.

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn
Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

sleeptherapy prijs offerte contact

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk rustgevende slaap is, vooral voor mensen die last hebben van rugpijn. Daarom bieden wij een reeks hoogwaardige matrassen die speciaal zijn ontworpen om pijn en ongemak te verlichten. Sleeptherapy matrassen voor rugpijn. Onze medische matrassen en boxsprings zijn geschikt voor mensen met verschillende aandoeningen zoals artritis, fibromyalgie, hernia’s en meer.

Ons deskundige team van slaapspecialisten en fysiotherapeuten bekijkt samen met u welke bedoplossing het meest geschikt is voor uw individuele behoeften. Wij bieden een breed scala aan lattenbodems en matrassen met medische eigenschappen om u te helpen elke nacht perfect te slapen. Onze mobiele showroom is beschikbaar voor een gratis adviesgesprek, waarbij onze experts u adviseren en een offerte maken die past bij uw budget.

 • Onze matrassen en boxsprings zijn speciaal ontworpen voor mensen met rugpijn.
 • Sleeptherapy matrassen zijn ideaal voor aandoeningen zoals artritis, fibromyalgie en hernia.
 • Ons deskundige team biedt een gratis advies om ervoor te zorgen dat u het perfecte bed krijgt.
 • Wij bieden een reeks lattenbodems en matrassen met medische eigenschappen om pijn en ongemak te verlichten.

Als u meer wilt weten over hoe Sleeptherapy uw rugpijn kan verlichten, aarzel dan niet om uw contactgegevens achter te laten op onze website. Onze slaapexperts staan klaar om u te helpen de best mogelijke slaap te krijgen.

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn: 7 redenen waarom ze de investering waard zijn

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor uw gezondheid en welzijn. Voor mensen met rugpijn kan het echter een uitdaging zijn om comfortabel genoeg te slapen. Daarom bieden wij een reeks hoogwaardige matrassen en boxsprings die speciaal zijn ontworpen om rugpijn te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren. In dit artikel geven we tien redenen waarom investeren in een Sleeptherapy matrassen voor rugpijn de moeite waard is.

Medische kwaliteit | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Onze matrassen en boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen van medische kwaliteit die zijn getest op uitzonderlijke ondersteuning en comfort. Onze producten zijn gericht op het verlichten van pijn als gevolg van verschillende medische problemen, waaronder rugpijn, nekpijn, schouderpijn en heuppijn. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de juiste matras of boxspring voor u.

Slaaptherapie voor elk budget

Bij Sleeptherapy vinden we dat iedereen toegang verdient tot hoogwaardige slaaptherapieproducten. Daarom bieden wij oplossingen voor elk budget. Ons ruime assortiment omvat matrassen en boxsprings van verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus, zodat u de juiste kunt vinden voor uw behoeften zonder uw budget te overschrijden.

Deskundig advies en gratis advies

Wij weten dat de aankoop van een nieuwe matras of boxspring een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom bieden wij gratis advies aan onze slaapexperts en fysiotherapeuten. Ons team helpt u bij het kiezen van een nieuwe matras of boxspring, beantwoordt uw vragen en geeft u deskundig advies over de beste producten voor uw individuele behoeften.

Gemaakt in België | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Onze producten worden geproduceerd in België, waar we alleen de meest hoogwaardige materialen gebruiken. Ons eigen team van deskundigen ontwerpt en produceert zorgvuldig elk matras en boxspringbed volgens strenge normen, zodat u verzekerd bent van een product dat u blijvend comfort en ondersteuning biedt.

De beste materialen

Wij gebruiken alleen de beste materialen om onze matrassen en boxsprings te vervaardigen. Onze producten zijn voorzien van geavanceerde technologieën zoals traagschuim en latex voor uitzonderlijke ondersteuning en comfort. Onze matrassen zijn ook voorzien van geavanceerde koeltechnologieën om de temperatuur te regelen en u de hele nacht comfortabel te houden.

Beter slapen, betere gezondheid | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Een verkwikkende slaap heeft talrijke gezondheidsvoordelen die verder gaan dan alleen een rustig gevoel. Voldoende slaap is belangrijk voor de algehele gezondheid en het welzijn en wordt in verband gebracht met een betere cognitieve functie, geheugen en een sterker immuunsysteem. Door te investeren in een Sleeptherapy-matras kunt u uw levenskwaliteit verbeteren en genieten van betere gezondheidsresultaten.

Klanttevredenheidsgarantie | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden een 100% klanttevredenheidsgarantie. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 100 nachten na ontvangst terugsturen voor een volledige terugbetaling. Wij geloven in onze producten en zijn er zeker van dat u dat ook doet.


sleeptherapy prijs offerte contact

Medische matrassen voor rugpijn | Sleeptherapy: Sleeptherapy levert medische matrassen van hoge kwaliteit die speciaal ontworpen zijn om rugpijn te verlichten en te zorgen voor een goede uitlijning van de wervelkolom, wat resulteert in een goede nachtrust. Hun medische matrassen zijn ook medisch gecertificeerd en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn: Sleeptherapy matrassen bieden optimaal comfort en ondersteuning voor mensen met rugpijn, zodat ze goed kunnen rusten en wakker worden zonder pijn of ongemak. Hun matrassen zijn voorzien van geavanceerde technologie en materialen voor drukpuntverlaging en uitlijning van de wervelkolom, wat resulteert in maximale verlichting.

Beste allergiematras | anti-allergie matrassen bij Sleeptherapy: Als je gevoelig bent voor allergenen, dan kun je bij Sleeptherapy terecht voor hun anti-allergie matrassen. Deze matrassen zijn ontworpen om huisstofmijt en andere allergenen te verminderen, zodat u in een gezonde omgeving rustig en allergievrij kunt slapen.

Matrassen tegen stofmijt | Sleeptherapy: Sleeptherapy biedt hoogwaardige matrassen tegen huisstofmijt die ontworpen zijn om allergenen af te stoten en huisstofmijtplagen te voorkomen. Deze matrassen zijn hypoallergeen en bevatten materialen die de ophoping van allergenen verminderen, wat resulteert in een gezonde slaapomgeving.

Sleeptherapy matrassen: Sleeptherapy is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen met medische kwaliteiten ontworpen voor comfort, ondersteuning en revalidatie. Ze hebben een verscheidenheid aan matrassen, elk met verschillende samenstellingen en beoogde voordelen.

Beste Sleeptherapy matrassen: Sleeptherapy matrassen zijn ontworpen om pijnverlichting, uitlijning van de wervelkolom en comfort te bieden aan mensen met verschillende medische aandoeningen. Ze bieden een reeks matrassen met verschillende voordelen zoals drukpuntverlaging, koeling en vochtafvoerende eigenschappen.

Sleeptherapy matrassen | Gids: Sleeptherapy biedt een assortiment duurzame en comfortabele matrassen die ontworpen zijn om aan uw behoeften te voldoen. Hun matrassen zijn medisch gecertificeerd en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten. Met hun gratis thuisconsult bieden hun slaapexperts en fysiotherapeuten deskundige begeleiding en advies.


Sleeptherapy matrassen voor rugpijn: 8 tips voor het kiezen van de perfecte matras

Bij Sleeptherapy kennen we de kwelling van rusteloze nachten door rugpijn. Daarom zijn we er trots op dat we matrassen en boxsprings van medische kwaliteit aanbieden die rug-, nek- en schouderpijn verlichten. Ons team van deskundigen, waaronder fysiotherapeuten, zoekt samen met u naar het perfecte matras om uw slaapkwaliteit en algehele gezondheid te verbeteren. In dit artikel geven we u acht tips om u te helpen de perfecte Sleeptherapy matrassen voor rugpijn te kiezen.

Bepaal uw slaaphouding

Voordat u gaat winkelen, moet u eerst uw favoriete slaaphouding bepalen. Of u nu op uw rug, zij of buik slaapt, het juiste matras kan de kwaliteit van uw slaap beïnvloeden. Bij Sleeptherapy bieden we verschillende soorten matrassen die zich aan alle slaaphoudingen aanpassen en zorgen voor een optimale uitlijning van de wervelkolom.

Rekening houden met uw lichaamsgewicht

Uw lichaamsgewicht speelt een cruciale rol bij het bepalen van de juiste hardheid van de matras. Voor mensen met een zwaarder lichaamsgewicht wordt een steviger matras aanbevolen om te voorkomen dat ze in de matras wegzakken, wat kan leiden tot een slechte uitlijning van de wervelkolom en rugpijn. Onze experts kunnen u adviseren over de juiste hardheid van uw matras voor uw lichaamsgewicht, zodat u een comfortabele en ondersteunende nachtrust ervaart.

Kies het juiste matrasmateriaal | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Matrassen zijn er in verschillende materialen, waaronder traagschuim, hybride en latex. Matrassen van traagschuim vormen zich naar uw lichaam en bieden drukontlasting en comfort. Hybride matrassen combineren schuim en binnenvering voor ondersteuning, comfort en duurzaamheid. Latexmatrassen zijn ademend, hypoallergeen en temperatuurregulerend en bieden optimale slaapomstandigheden.

Op zoek naar ondersteuning van de wervelkolom

Een optimale uitlijning van de wervelkolom speelt een cruciale rol bij het verlichten van rugpijn en het garanderen van een goede nachtrust. Sleeptherapy matrassen bieden een uitstekende ondersteuning van de wervelkolom, verdelen uw lichaamsgewicht gelijkmatig en verminderen drukpunten. Onze fysiotherapeuten kunnen u adviseren bij het kiezen van de perfecte Sleeptherapy matras om uw wervelkolom te ondersteunen en rugpijn te verlichten.

Ontdek bewegingsoverdracht

Als u een bed deelt, is het belangrijk rekening te houden met bewegingsoverdracht. Het juiste matras moet bewegingen absorberen en voorkomen dat deze de slaap van uw partner beïnvloeden. Sleeptherapy matrassen zorgen voor een uitstekende bewegingsisolatie, zodat u en uw partner een rustige nachtrust hebben.

Bepaal uw budget

Het valt niet te ontkennen dat kwaliteitsmatrassen een prijs hebben. Bij Sleeptherapy maken we er een punt van om kwaliteitsmatrassen aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Ons team werkt met u samen om de perfecte matras te vinden die bij uw budget past, zonder in te boeten aan comfort en ondersteuning.

Test de matras

Het testen van een matras voordat u een aankoop doet is cruciaal. Bij Sleeptherapy bieden we een mobiele demonstratieservice waarbij onze experts bij u thuis komen voor een gratis consult. U kunt onze Sleeptherapy matrassen en boxsprings uitproberen voordat u een beslissing neemt. Zo weet u zeker dat u de perfecte matras voor uw rugpijn kiest.

Lees reviews | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Het lezen van reviews kan u inzicht geven in de ervaringen van andere klanten met Sleeptherapy matrassen voor rugpijn. Wij hebben talrijke positieve reviews ontvangen van tevreden klanten die onze medische matrassen en boxsprings hebben gebruikt om hun rugpijn te verlichten en hun kwaliteit van slapen te verbeteren.

Conclusie | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat het kiezen van de perfecte matras voor rugpijn overweldigend kan zijn. Daarom zijn wij er om u te helpen. Ons deskundige team, waaronder fysiotherapeuten, begeleidt u tijdens het hele proces en zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing neemt. Met Sleeptherapy kunt u rustig slapen in de wetenschap dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

 • Onze medische matrassen en boxsprings ondersteunen de wervelkolom en verlichten de druk, waardoor rugpijn wordt verlicht.
 • Wij bieden verschillende matrasmaterialen en hardheidsgraden aan voor alle slaaphoudingen en lichaamsgewichten.
 • Onze matrassen bieden uitstekende bewegingsisolatie en zorgen voor een rustige nachtrust voor u en uw partner.
 • Ons team werkt met u samen om de perfecte matras te vinden die bij uw budget past zonder aan comfort en ondersteuning in te boeten.
 • Wij bieden een mobiele demonstratieservice waar u onze Sleeptherapy matrassen en boxsprings kunt uitproberen voordat u beslist.
 • Lees positieve beoordelingen van tevreden klanten die Sleeptherapy matrassen hebben gebruikt om hun rugpijn te verlichten en hun slaapkwaliteit te verbeteren.
 • Kies Sleeptherapy en slaap rustig in de wetenschap dat u de juiste keuze heeft gemaakt voor uw rugpijn.
Sleeptherapy matrassen voor rugpijn
Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

sleeptherapy prijs offerte contact

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn: 5 stappen voor onderhoud en verlenging van de levensduur

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is, vooral voor mensen die lijden aan chronische rug-, nek- of schouderpijn. Daarom bieden wij hoogwaardige matrassen en boxsprings met medische kenmerken die speciaal zijn ontworpen om deze problemen te verlichten en uw slaapkwaliteit te verbeteren. In dit artikel presenteren we 5 stappen die u kunt nemen om uw Sleeptherapy matras te onderhouden en de levensduur ervan te verlengen, zodat het u het comfort en de ondersteuning blijft bieden die u nodig hebt.

Stap 1: Bescherm uw matras

De eerste stap in de verzorging van uw Sleeptherapy matras is deze te beschermen tegen vuil, vlekken en algemene slijtage. Wij raden u aan een matrasbeschermer of hoes te gebruiken, vooral als u thuis jonge kinderen of huisdieren heeft. Een goede matrasbeschermer houdt niet alleen uw matras schoon, maar voorkomt ook dat bacteriën en allergenen zich erop ophopen, waardoor de hygiënische eigenschappen behouden blijven.

Stap 2: Roteer uw matras | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Om een gelijkmatige slijtage te garanderen en doorzakken of lichaamssporen te voorkomen, raden wij u aan uw Sleeptherapy matras om de 3-6 maanden te draaien. Dit zal het gewicht van uw lichaam gelijkmatiger over de matras verdelen en de levensduur ervan verlengen. U kunt uw matras gemakkelijk draaien door het 180 graden te draaien (van top tot teen) of om te draaien (van boven naar beneden), afhankelijk van het type matras dat u heeft. Volg de instructies van de fabrikant voor het draaien van uw Sleeptherapy matras.

Stap 3: Houd uw matras schoon

Om uw Sleeptherapy matras schoon en hygiënisch te houden, raden wij u aan deze regelmatig te stofzuigen, vooral als u last heeft van allergieën of astma. Dit verwijdert stofmijten en allergenen die zich op het oppervlak van uw matras hebben opgehoopt. U kunt uw matras ook ter plekke schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en warm water. Let erop dat u de matras niet doordrenkt of nat maakt, omdat dit het materiaal kan beschadigen.

Stap 4: Vermijd onnodige druk

Om voortijdige slijtage van uw Sleeptherapy matras te voorkomen, is het belangrijk om onnodige druk op het matras te vermijden, vooral op dezelfde plaats. Dit kan ervoor zorgen dat de materialen worden samengedrukt en hun ondersteunende eigenschappen verliezen, wat leidt tot ongemak en pijn. Let op waar u op uw matras zit of slaapt en probeer uw gewicht gelijkmatig over het oppervlak te verdelen. Vermijd stuiteren of staan op de matras omdat dit de interne structuur kan beschadigen en de garantie kan doen vervallen.

Stap 5: Volg de garantierichtlijnen. | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Om ervoor te zorgen dat uw Sleeptherapy matras zo lang mogelijk meegaat, moet u de garantierichtlijnen van de fabrikant volgen. Dit omvat het gebruik van een geschikte basis, zoals een lattenbodem of boxspring, en het vermijden van wijzigingen of aanpassingen aan de matras.

Conclusie | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Kortom, investeren in een Sleeptherapy matras kan een aanzienlijke invloed hebben op uw levenskwaliteit, vooral als u last heeft van rugpijn of andere aandoeningen. Door deze 5 stappen te volgen om uw matras te onderhouden en de levensduur ervan te verlengen, kunt u ervoor zorgen dat het u jarenlang het comfort en de ondersteuning blijft bieden die u nodig hebt.

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

sleeptherapy prijs offerte contact

FAQs over Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Bij Sleeptherapy weten we dat een goede nachtrust essentieel is voor het algehele fysieke en emotionele welzijn. Helaas kan rugpijn de slaap moeilijk maken, waardoor u zich de volgende dag suf en prikkelbaar voelt. Hier komen onze matrassen van pas. Wij bieden een reeks matrassen die speciaal zijn ontworpen om mensen met rugpijn comfort en ondersteuning te bieden. Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze matrassen.

Wat maakt Sleeptherapy matrassen anders dan andere matrassen op de markt?

Onze matrassen zijn voorzien van geavanceerde technologieën die uw wervelkolom en gewrichten optimaal ondersteunen, waardoor u verzekerd bent van een rustgevende en verfrissende nachtrust. We gebruiken schuim met een hoge dichtheid en natuurlijke latex, die beide zeer duurzaam en comfortabel zijn. Bovendien zijn onze matrassen ademend, zodat u ’s nachts niet oververhit raakt.

Kunnen Sleeptherapy matrassen echt helpen tegen rugpijn?

Ja, absoluut. Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om uw rug en wervelkolom te ondersteunen en te ontlasten. De materialen die we gebruiken zijn ook ontworpen om zich aan te passen aan de unieke vorm van uw lichaam, waarbij het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld om pijn en ongemak te verlichten.

Welke soorten rugpijn behandelt Sleeptherapy matrassen?

Onze matrassen zijn geschikt voor verschillende soorten rugpijn, waaronder hernia’s, wervelkanaalvernauwing, ischias en algemene lage rugpijn. Wij bieden verschillende hardheidsniveaus om aan verschillende aandoeningen en voorkeuren te voldoen.

Welke matrasmaten zijn er beschikbaar? | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Wij bieden verschillende maten voor elke slaapkamer, waaronder twin-, full-, queen- en kingsize matrassen.

Hoe lang gaan Sleeptherapy matrassen mee?

Onze matrassen zijn ontworpen om tot 10 jaar of meer mee te gaan, afhankelijk van gebruik en verzorging. Wij bieden 10 jaar garantie op onze matrassen voor de gemoedsrust van onze klanten.

Kan ik een Sleeptherapy matras uitproberen voordat ik het aanschaf?

Ja, natuurlijk. Wij begrijpen dat het kiezen van een matras een grote investering is. Daarom bieden wij een gratis consult waarbij u onze matrassen kunt uitproberen in onze mobiele showroom. Wij bieden ook een gratis consult met onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

Hoe verzorg ik mijn Sleeptherapy matras?

Om uw matras te onderhouden, raden wij u aan deze regelmatig te draaien om ongelijkmatige slijtage te voorkomen. Gebruik een ademende matrasbeschermer om het schoon en fris te houden. Vermijd springen op de matras omdat dit de schuimlagen kan beschadigen. Als uw matras vuil is, reinig het dan met een mild schoonmaakmiddel en warm water.

Wat maakt Sleeptherapy matrassen voor rugpijn zo uniek?

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is, vooral voor mensen met rugpijn. Ons deskundige team van ontwerpers en ingenieurs hebben matrassen ontwikkeld met speciale functies, zoals geavanceerde ondersteuningssystemen en drukverlichtende technologieën, om ervoor te zorgen dat onze matrassen een optimale uitlijning van de wervelkolom bieden en de pijn verlichten.

Bovendien zijn al onze matrassen gemaakt van hoogwaardige materialen die hypoallergeen, antimicrobieel en duurzaam zijn om langdurig comfort en ondersteuning te garanderen.

Wat zijn de voordelen van Sleeptherapy matrassen voor rugpijn?

Onze matrassen zijn ontworpen om rugpijn te verlichten en optimale ondersteuning te bieden door een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen. Slapen op een Sleeptherapy matras kan helpen de drukpunten op uw lichaam te verminderen, wat zorgt voor een goede bloedcirculatie, waardoor pijn en pijnklachten verminderen.

Bovendien bieden onze matrassen uitzonderlijk comfort en zorgen ze voor een goede nachtrust, zodat u fris en vol energie wakker wordt.

Kunnen Sleeptherapy matrassen voor rugpijn in alle slaaphoudingen worden gebruikt?

Ja, onze matrassen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle slaaphoudingen. Of u nu een zijslaper, rugslaper of buikslaper bent, onze matrassen bieden persoonlijk comfort door zich aan te passen aan de individuele behoeften van uw lichaam.

Ons geavanceerde ondersteuningssysteem voorkomt inzakken en biedt voldoende ondersteuning voor uw rug en wervelkolom, ongeacht uw slaaphouding. Zeg vaarwel tegen onrustige nachten en verheug u op een ongestoorde slaap met Sleeptherapy’s matrassen voor rugpijn.

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn
Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Conclusie | Sleeptherapy matrassen voor rugpijn

Bij Sleeptherapy is het onze missie om matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit te leveren om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ons doel is om de manier waarop u slaapt te veranderen, zodat u elke ochtend fris en verjongd wakker wordt. We hebben tijd en middelen geïnvesteerd in onderzoek en innovatie om de perfecte slaapoplossing voor u te ontwikkelen. Van matrassen en bedden van medische kwaliteit tot lattenbodems en gratis advies, wij kunnen u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw slaapbehoeften.

Onze gespecialiseerde matrassen en boxsprings zijn ontworpen om medische problemen zoals rug-, nek- en schouderpijn te verlichten. Onze slaapexperts en fysiotherapeuten gebruiken hun expertise om u een oplossing op maat te bieden die voor u het beste werkt. Wij zijn ervan overtuigd dat onze hoogwaardige, door artsen aanbevolen producten uw verwachtingen zullen overtreffen. Laat lichamelijke ongemakken uw slaap niet langer verstoren. Investeer vandaag nog in Sleeptherapy!

 • Zeg vaarwel tegen rugpijn en andere medische problemen die u ’s nachts wakker houden!
 • Slaap beter en word fris wakker met onze speciale matrassen en boxsprings.
 • Onze slaapexperts en fysiotherapeuten geven u individueel advies en helpen u de perfecte pasvorm te vinden.
 • Ervaar het verschil met Sleeptherapy.

Interesse om te investeren in uw beste nachtrust? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina om een gratis consult te plannen met onze slaapexperts en fysiotherapeuten, en laat ons u helpen uw slaap te transformeren.


Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Sleeptherapy matrassen voor rugpijn